Vaječné lahůdky třikrát jinak (2016). Režie M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Vejce patří mezi základní suroviny každé světové kuchyně. S jarem je snáška vajec bohatší a v kuchyních je veseleji o čerstvé bylinky a zeleninu. Nechme se inspirovat Filipem a Ondřejem, jak připravit tradiční omelette sandwich – lahodnou omeletu v bílém chlebu s opékanou zeleninou a bylinkami. Skotské vejce málokdo zná a my vám poodhalíme, jak na něj. Rafinovaně se schovává v obalu mletého vepřového masa a křupavé strouhankové krusty. K vydatné svačině dobře poslouží recept na vajíčkový chléb doplněný svěží řeřichou. Navrch přinášíme tip na koňakový flip v podání barmana Davida Neumanna.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2016
 ST HD