Králičí speciality a hovězí dršťky, jak je neznáte. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Martin Slezák je další kuchařskou osobností, která by měla předávat své zkušenosti dalším generacím. Má za sebou praxi ve špičkových restauracích v Česku i zahraničí, učil se od kuchařů ověnčených michelinskými hvězdami, pro Českou republiku získal řadu ocenění a medailí z mezinárodních prestižních soutěží. Mezi nejvýznamnější místa, v nichž působil, patří restaurace Flambé, Zlatá Praha, Rybí trh, Bareiss 3* Michelin v Německu. Dnes je výkonným šéfkuchařem v malostranské Konírně, mělnickém hostinci Na Štěpáně a s manželkou Věrou, profesionální cukrářkou, vedou domácí cukrárnu. Martin Slezák byl jedním z prvních kuchařských učitelů Ondřeje Slaniny, který na léta strávená s ním v kuchyni rád vzpomíná a dodnes Martinovy rady využívá ve své praxi. Martin nám prozradí, jak zajímavě zpracovat králíka. Připraví králičí tlačenku a králičí stehna na smetaně se šumavským chlebovým knedlíčkem. Další delikatesou budou po domácku připravené dršťky à la Stroganoff.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2015
 P ST HD