Vaříme z kapra, candáta a pstruha (2015). Režie M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Vodní koryta řek, zurčící potoky, klidné hladiny rybníků či starostlivě opečovávané rybí sádky – to vše jsou místa, která skýtají zdroj sladkovodních ryb vhodných pro mnoho kulinářských úprav. Po dlouhé době zařazují Filip s Ondřejem monotematické menu se sladkovodními rybami. Inspirovat vás budou kapřími karbanátky s variací z okurky a křenovou majonézou, pošírovaným závitkem z candáta v silné řeřichové omáčce s vařeným bramborem a petrželí a filátky ze pstruha v oříškové krustě s jemným hráškovým pyré, máslovou omáčkou s estragonem a pstruhovým kaviárem. Vězte, že jeden pokrm je vábnější či chutnější než druhý.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2015
 ST HD