
Fit rodinka XIII.
Obsah dílu
Domácí špaldovo-žitný chléb — Olivová pomazánka — Zeleninový vývar — Ovesno-kmínová polévka — Sezamový a citronový losos s jáhlovou kaší a karamelovým citronem — Citronový koláč s kiwi
Části dílu






Recepty

Přehled dílů

Legendy české kuchyně – Jaroslav Sapík
Staropražský chřest — Jehněčí kýta na rozmarýnu — Zámecké telecí kotlety s kedlubnami a hráškem

Americké grilování s Clintem Meyerem
Trhané vepřové s kukuřičným chlebem — Hovězí brisket se salátem coleslaw

Jadranská kuchyně s Ondřejem Slaninou a Petrem Šímou
Pečená pražma s červenou řepou, crème fraîche a fazolemi — Krůtí kebab se salátem z rajčat a s kaviárem z lilku — Zapečený salát s kozím sýrem

Česká klasika
Velouté z uzeného jazyka a jarní zeleniny — Bramborovo-chlebové knedlíky s kedlubnovým zelí a kostkami hovězího jazyka s jarní cibulkou — Tatarák z uzeného jazyka a křenu na česnekových toustech

Jahodové recepty s Janem Rimplerem
Chřest na kyselo s jahodovým sabayonem — Vepřová panenka v česneku a petrželce s bramborami zapečenými s cibulí, fenyklem a gorgonzolou s jahodovou omáčkou — Nepečený cheesecake s macerovanými jahodami a karamelovými sušenkami

Letní speciality s Janem Rimplerem
Filátko z candáta, ragú z rebarbory, jablek a pórku — Salát z vodního melounu s fetou a mátou — Rybí brodet se slávkami