Ryba domácí z Pohořelic. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Jarní kulinářská putování Kluků v akci po česko-moravských destinacích Blatná-Tábor-Pohořelice-Třeboň (premiérový díl se bude vysílat 15. 6. 2009) uzavírají tipy na grilování sladkovodních ryb. Určitě vám přijdou vhod, protože prázdninové posezení za teplých letních večerů si žádá i důstojnou krmi a tu vám nabízejí česká a moravská rybářství v té nejvyšší kvalitě.

Pečte a grilujte rybí filety, podkovy či špízy – hodnotné rybí maso polichotí vašemu zdraví a ještě zažijete pěkné chvíle s přáteli a věříme, že i pochvalu nad vašimi kuchařskými dovednostmi.

Dobrou chuť a pevné zdraví s projektem Ryba domácí!

Recepty v tomto dílu

Stopáž23 minut
Rok výroby 2009
 P ST