6 minut

Májová

Část: Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré

Obsah dílu

Zeleninový krém s bílým portským vínem — Omeleta s bylinkami — Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou — Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky — Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré

Části dílu

01:26
Zeleninový krém s bílým portským vínem
Zeleninový krém s bílým portským vínem
    05:02
    Omeleta s bylinkami
    Omeleta s bylinkami
      08:33
      Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou
      Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou
        13:38
        Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky
        Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky
          15:57
          Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré
          Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré
            Přehrát celé video

            Recepty

            Kluci v akci - Československá EXPO 58
            Stopáž23 minut
            Další díl
            Československá EXPO 58

            Přehled dílů

            763 dostupných
            Kluci v akci - Překvapení pro maminky
            Stopáž26 minut

            Překvapení pro maminky

            Pečené „ravioly“ z listového těsta s chřestem a holandskou omáčkou — Kuřecí kari s rýží — Císařský trhanec s mačkanými jahodami, mátou, bílým mákem a limetou

            Poslední vysílání 10. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Tipy z vegetariánské kuchyně
            Stopáž25 minut

            Tipy z vegetariánské kuchyně

            Šakšuka — Tofu se špenátem a basmati rýží — Smažený lilek s parmazánem

            Poslední vysílání 3. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Jídla našeho dětství
            Stopáž25 minut

            Jídla našeho dětství

            Francouzské brambory s uzeným kuřetem — Bramboračka s kroupami — Smažená kotleta s hranolky a sázeným vejcem

            Poslední vysílání 26. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Bylinky do každé kuchyně
            Stopáž25 minut

            Bylinky do každé kuchyně

            Velouté z medvědího česneku s brynzovou vložkou — Kuře s nádivkou a brokolicovo-špenátové pyré — Rybí karbanátek s koriandrem, bylinkový kuskus a hráškovo-avokádová salsa

            Poslední vysílání 19. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Lososové menu
            Stopáž25 minut

            Lososové menu

            Losos s pomeranči v papilotě — Zeleninové ragú s lososem zapečené s listovým těstem — Netradiční salát s lososem a křepelčím vejcem

            Poslední vysílání 17. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vepřové hody a zabíjačka
            Stopáž26 minut

            Vepřové hody a zabíjačka

            Domácí škvarková pomazánka s chlebem — Rolovaný bůček, opečená barevná mrkev s řepou a kroupy — Sekaná balená v kapustových listech a bránici, šťouchané brambory

            Poslední vysílání 10. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Kuchařské tutovky
            Stopáž26 minut

            Kuchařské tutovky

            Dýňové minestrone — Tarhoňa s chorizem a chřestem s filety pražmy — Dušená hovězí oháňka, bramborová kaše s majoránkou a kroupami

            Poslední vysílání 3. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Jarní menu ve vaší kuchyni
            Stopáž26 minut

            Jarní menu ve vaší kuchyni

            Jarní zeleninová polévka — Smažené kuřecí paličky v bylinkovém podmáslí a kukuřičné strouhance s kedlubnovými hranolky, chilli majonéza — Bůček se salátkem ze zelené čočky, růžičkové kapusty a mrkve

            Poslední vysílání 27. 3. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Jarní jihlavské kratochvíle
            Stopáž26 minut

            Jarní jihlavské kratochvíle

            Tatarák z telecího masa s křupavým salátkem — Králičí hřbet po italsku — Jehněčí hřebínek s fazolemi a omáčkou s nakládanými kapary

            Poslední vysílání 20. 3. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Evergreeny české kuchyně
            Stopáž26 minut

            Evergreeny české kuchyně

            Kuřecí roláda se špenátovými brambůrkami — Masové kuličky s paprikovo-rajskou omáčkou a bazalkové špecle — Zapečené brambory s filátkem ze pstruha

            Poslední vysílání 13. 3. 2025 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám