6 minut

Májová

Část: Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré

Obsah dílu

Zeleninový krém s bílým portským vínem — Omeleta s bylinkami — Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou — Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky — Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré

Části dílu

01:26
Zeleninový krém s bílým portským vínem
Zeleninový krém s bílým portským vínem
    05:02
    Omeleta s bylinkami
    Omeleta s bylinkami
      08:33
      Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou
      Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou
        13:38
        Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky
        Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky
          15:57
          Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré
          Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré
            Přehrát celé video

            Recepty

            Kluci v akci - Československá EXPO 58
            Stopáž23 minut
            Další díl
            Československá EXPO 58

            Přehled dílů

            766 přehratelných
            Kluci v akci - Recepty na chalupu
            Stopáž25 minut

            Recepty na chalupu

            Grilovaná kuřecí srdíčka a naan s česnekovou vodou, bylinkový cottage a paprikový zikzak, čedar — Lečo se špekáčky, zeleninou, ajvarem a vejci — Topinka s uzeným kuřecím stehnem v bylinkovém tvarohu s polníčkem a paprikovým zikzakem

            Poslední vysílání 31. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vaříme v Chorvatsku II
            Stopáž26 minut

            Vaříme v Chorvatsku II

            Grilované kalamáry s blitvou — Dalmátský brudet

            Poslední vysílání 24. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vaříme v Chorvatsku I
            Stopáž25 minut

            Vaříme v Chorvatsku I

            Pašticada — Salát z chobotnice

            Poslední vysílání 17. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Překvapení pro maminky
            Stopáž26 minut

            Překvapení pro maminky

            Pečené „ravioly“ z listového těsta s chřestem a holandskou omáčkou — Kuřecí kari s rýží — Císařský trhanec s mačkanými jahodami, mátou, bílým mákem a limetou

            Poslední vysílání 15. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Tipy z vegetariánské kuchyně
            Stopáž25 minut

            Tipy z vegetariánské kuchyně

            Šakšuka — Tofu se špenátem a basmati rýží — Smažený lilek s parmazánem

            Poslední vysílání 8. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Jídla našeho dětství
            Stopáž25 minut

            Jídla našeho dětství

            Francouzské brambory s uzeným kuřetem — Bramboračka s kroupami — Smažená kotleta s hranolky a sázeným vejcem

            Poslední vysílání 1. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Bylinky do každé kuchyně
            Stopáž25 minut

            Bylinky do každé kuchyně

            Velouté z medvědího česneku s brynzovou vložkou — Kuře s nádivkou a brokolicovo-špenátové pyré — Rybí karbanátek s koriandrem, bylinkový kuskus a hráškovo-avokádová salsa

            Poslední vysílání 24. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Lososové menu
            Stopáž25 minut

            Lososové menu

            Losos s pomeranči v papilotě — Zeleninové ragú s lososem zapečené s listovým těstem — Netradiční salát s lososem a křepelčím vejcem

            Poslední vysílání 17. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vepřové hody a zabíjačka
            Stopáž26 minut

            Vepřové hody a zabíjačka

            Domácí škvarková pomazánka s chlebem — Rolovaný bůček, opečená barevná mrkev s řepou a kroupy — Sekaná balená v kapustových listech a bránici, šťouchané brambory

            Poslední vysílání 10. 4. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Kuchařské tutovky
            Stopáž26 minut

            Kuchařské tutovky

            Dýňové minestrone — Tarhoňa s chorizem a chřestem s filety pražmy — Dušená hovězí oháňka, bramborová kaše s majoránkou a kroupami

            Poslední vysílání 3. 4. 2025 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám