38 minut

24. listopadu 2006

Obsah dílu

Lukáš Pollert — Olga Dvořáková — Anna Pálová

Části dílu

04:06
Lukáš Pollert
    Lukáš Pollert o sobě prozradil, že už byl skoro ve všech talk show, ale že je vlastně nemá rád. Dále mluvil o své politické kariéře na radnici Prahy 6, kde by chtěl hlavně zlepšit úroveň veřejných záchodků. S Janem Krausem probírali, jak moc jsou veřejné záchodky důležité a kdo je hlavně využívá. Zavzpomínal na časy, kdy rád chvíli poseděl v hospodě, ale přiznal, že teď už na to nemá čas. Má totiž doma 3 děti a kromě práce na radnici je hlavně doktorem na plný úvazek.
    18:10
    Olga Dvořáková
      Galeristka Olga Dvořáková se narodila v Bratislavě a část života prožila v zahraničí. Možná proto se snažila na Jana Krause mluvit chvílemi anglicky. Ten však trval na českém překladu, takže se vyprávění trochu protáhlo. Ale s Lukášem Pollertem si rozuměla v problematice záchodků, neboť se přiznala, že letos vystavovala význačné umělecké dílo ozdobené záchody na Václavském náměstí v rámci letní expozice Sculptura Grande. Pro Jana Krause přeloženo – Velké sošky.
      31:59
      Anna Palová
        Anna Palová, Miss senior 2006, vyprávěla, že soutěže se z celého okresu zúčastnilo 7 žen, ale jedna nakonec pro trému odstoupila. Do divadla Ponec přišla ve svém vítězném kostýmu, nazvaném jaro - léto - podzim - zima. A zmínila se i o dalších disciplínách, kterými porotu odrovnala a soutěž vyhrála.
        Přehrát celé video
        Stopáž41 minut
        Další díl
        1. prosince 2006

        Napište nám