Kde jsem:

Poznejte nás

Poznejte nás

Archiv tiskových zpráv — Pro média — Vše o ČT — Česká televize

Tiskový servis pro novináře

Archiv tiskových zpráv

12. 4. 2011

Politická krize zvyšuje sledovanost zpravodajské ČT24

Pondělní celodenní podíl na divácích u zpravodajské stanice ČT24 překonal letos už podruhé sedmiprocentní hranici a dosáhl hodnoty 7,05 %. K mimořádnému zájmu diváků přispěly pravidelné zpravodajské relace, které aktuálně informovaly o vývoji vládní krize.

Mimořádné divácké odezvě se v pondělí 11. dubna 2011 těšil pořad Hyde park speciál s prodluženou stopáží (1 hodina 50 minut) a Tomášem Halíkem jako hlavním hostem. Nenechalo si ho ujít v průměru 144 tisíc dospělých diváků (sledovanost 1,6 % při podílu na publiku 3,52 %).

Předání demisí tří ministrů si v aktuálním vydání – Petr Nečas u Václava Klause – nenechal ujít každý pátý dospělý divák, který danou dobu strávil u televizoru. V průměru se dívalo 182 tisíc diváků starších patnácti let.

Zprávy ve 12:30 hodin, které následovaly po návštěvě Petra Nečase u prezidenta Václava Klause, byly nejsledovanějším pořadem dne. Vyhledalo je v průměru 218 tisíc dospělých (sledovanost 2,5 % při podílu na publiku 25,91 %). V tomto čase ČT24 dominovala televiznímu trhu.

Tiskový útvar ČT

Přílohy

Tisková zpráva včetně grafu (97 kB)