Kde jsem:

Poznejte nás

Poznejte nás

Archiv tiskových zpráv — Pro média — Vše o ČT — Česká televize

Tiskový servis pro novináře

Archiv tiskových zpráv

6. 5. 2009

Pohádkové dvojice. Která je nejoblíbenější?

Chcete si zahrát ve filmové pohádce? Pak hlasujte v anketě o nejoblíbenější filmovou a televizní pohádkovou dvojici. Anketu vyhlašují Česká televize a Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež Zlín, jehož 49. ročník se koná na přelomu května a června 2009. Vylosovaný hlasující získá nejen věcné ceny, ale také dostane možnost zahrát si v nové pohádce režiséra Matěje Mináče Šťastný smolař.

Hlasující mohou vybírat z padesáti filmových a televizních pohádkových dvojic. Jejich seznam zájemci najdou na www.pohadkovedvojice.cz
odkud mohou přímo hlasovat, případně mají možnost poslat svůj hlas prostřednictvím SMS zprávy na číslo 906 11 09 ve tvaru ZLIN mezera ČÍSLO DVOJICE (1 – 50). Cena jedné SMS je 9 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS.

Vítězná dvojice bude vyhlášena na slavnostním festivalovém Galavečeru nazvaném Kamera! Klap! A jedem!, který ze Zlína vysílá Česká televize v přímém přenosu 6. června od 20 hodin. Jeho součástí bude i defilé slavných pohádkových dvojic. Moderátor večera Miroslav Etzler přivítá Jiřinu Bohdalovou, Jiřího Mádla, Dagmar Patrasovou, Jiřího Lábuse a mnoho dalších.

Jeden hlasující bude vylosován, jeho jméno bude oznámeno v rámci přímého přenosu z Galavečera. Výherce dostane kromě LCD televize a DVD rekordéru i možnost účinkovat v nové pohádce režiséra Matěje Mináče Šťastný smolař, kterou bude Televizní studio Brno České televize natáčet od září 2009.


Hana Orošová
tisková mluvčí ČT TS Brno