Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Edice ČT poprvé v Liberci

Od čtvrtka 26. března do soboty 28. března se rozléhal libereckým výstavištěm dětský smích i zpěv. Již po sedmé zde otevřel své brány Veletrh dětské literatury v Liberci.

Edice ČT poprvé v LiberciEdice ČT poprvé v LiberciEdice ČT poprvé v LiberciEdice ČT poprvé v Liberci

Poprvé jsme byli při tom i my! Edice ČT představila čtenářům knížky pro děti a naučné publikace. Vedle čtení si mohli všichni vybrat z pestré nabídky dárků inspirovaných televizními pořady.

Bohatý doprovodný program, který během tří veletržních dnů představil zájemcům jak činnost čtenářských a divadelních kroužků, tak řadu významných autorů. Mezi děti zavítala i autorka novinky Bubu. Vánoční příběh – Monika Elšíková, která v sobotu 28. března besedovala s dětmi o čtení, knížkách, ale i o natáčení. Příjemná půlhodinka jistě všechny účastníky potěšila.

Účast Edice ČT – nakladatelství, které vydává pouze tituly inspirované televizní tvorbou, přinesla očekávaný zájem o „knížky z obrazovky“, potvrdila prestiž České televize jako skutečně veřejnoprávního média. Díky vysílaným spotům k veletrhu a objektivnímu zpravodajství totiž organizátoři akce zaznamenali navýšení zájmu veřejnosti o tuto akci.

Zároveň jsme svými knížkami potvrdili, že mládež nejen umíme „přikovat“ k obrazovce, ale také jí dokážeme vrátit do ruky knížku. A věřte, že to není málo a že si to nejen čtenáři, ale hlavně odborníci uvědomují. Ostatně, současný ministr školství Ondřej Liška se právě u našeho stánku na delší dobu zastavil a tento zajímavý moment podpory čtenářství velmi ocenil.

Vaše Edice ČT

Přehled událostí