Pomazánky

Pomazánka ze zbytků pečeného bůčku

Zužitkujte zbytky po nedělním obědě.

Vzhledem k tomu, že se jedná o tip, jak ze zbytků nedělní pečeně vyrobit další dobrůtku, je třeba množství surovin dávkovat podle chuti a množství masa, které nám od oběda zbylo.

vepřový bůček
plnotučnou hořčici
kyselé okurky
cibuli
sůl
pepř

Pečený vepřový bůček nakrájíme na kostky. Nakládané okurky nastrouháme najemno. Kousky bůčku pomeleme na masovém strojku. Cibuli nakrájíme na kostičky. Pomleté maso ochutíme hořčicí, nastrouhanými kyselými okurkami, osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a vše důkladně promícháme. Pak už jen stačí namazat na dobrý chléb a podávat.

Ohodnoťte tento recept: 

64 hlasů

Další recepty Celý díl