Salát z lusků cukrového hrášku
200g na kousky nakrájených křehkých lusků
cukrového hrášku
1 na plátky nakrájené červené papriky
4 listy dubového salátu
5 listů lollo biondo
250g sherry tomatů
60g radicio
Parmazán na ozdobu
Česnekové krutony
3 plátky ciabaty
3 lžíce olivového oleje
1 prolisovaný česnekZálivka
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce majonézy
1 lžíce zakysané smetany
2 lžíce citronové štávy
1 lžíce hnědého cukru
Drcený pepř
1.Zeleninu omyjeme a necháme okapat.Vše pak dohromady promícháme.
2.Česnekové krutony-plátky ciabaty nakrájíme na kostičky.V panvi rozehřejeme oliv.olej s prolisovaným česnekem,přidáme ciabatu a opečeme dozlatova.Pak je dáme na papírový ubrousek a zbavíme přebytečného tuku.
3.Zálivka-Všechny suroviny šleháme asi 2 minuty elektr.šlehačem Zálivku nalijeme na salat až před podáváním ,jinak by ztratila svou křehkost.Posypeme česnekovými krutony a hoblinkami parmazánu.