30 minut

18. března 2011

Část: Obviněný z vraždy Anny jde do vazby

Obsah dílu

Headlines — Nečekaný zvrat v Libyi — Překvapivá rezoluce RB OSN — Obviněný z vraždy Anny jde do vazby — Daňové výhody pomalu mizí. — Nebezpečí ve Fukušimě — Na jedno z nejhůře postižených míst - do města Ofunato - zamířil i náš zpravodaj Tomáš Etzler — Sjezd ČSSD — Volbe předsedy ČSSD — Podvody s koupí exotických zvířat — Odvolání v případu žhářů z Vítkova — Starostové chtějí přímou volbu, ukazuje anketa Ministerstva vnitra — Jean-Bertrand Aristide se vrátil z exilu na Haiti — Balet ve stylu Pet Shop Boys

Části dílu

00:08
Headlines
    Přehled zpráv.
    01:40
    Nečekaný zvrat v Libyi
      Diktátor Muammar Kaddáfí zastavil boje a vyhlásil příměří. Už v noci totiž přišlo další překvapení: rezoluce Rady bezpečnosti OSN Západu otevřela cestu k zavedení bezletové zóny, kterou si povstalci tolik přáli.
      03:44
      Překvapivá rezoluce RB OSN
        Živý vstup Michala Kubala.
        06:01
        Obviněný z vraždy Anny jde do vazby
          Soud odpoledne poslal do vazby Otakara Tomka, muže obviněného z vraždy a znásilnění 9leté Anny. Její tělo našli policisté ve středu v pražské Troji, nedaleko místa, kde ji svědkové viděli vloni v říjnu naposledy.
          07:37
          Daňové výhody pomalu mizí.
            Letos si sice ještě lidí úroky z hypoték nebo stavebního spoření mohou z daní odečíst v plné výši. Příští rok to bude ale už jen polovina. Změn bude daleko víc.
            09:42
            Nebezpečí ve Fukušimě
              Japonský úřad pro jadernou bezpečnost zvýšil hodnocení nehody v elektrárně Fukušima 1 ze čtvrtého na pátý stupeň mezinárodní sedmibodové škály.
              11:34
              Na jedno z nejhůře postižených míst - do města Ofunato - zamířil i náš zpravodaj Tomáš Etzler
                Reportáž Tomáše Etzlera.
                14:17
                Sjezd ČSSD
                  Živý vstup Jakuba Železného.
                  15:57
                  Volbe předsedy ČSSD
                    Pohled ze zákulisí.
                    18:35
                    Podvody s koupí exotických zvířat
                      Prodám šimpanze, nabízím tygra - inzeráty, které se běžně objevují na internetu, v 36 jazycích včetně češtiny. Jenže lidé, kteří zatouží po exotickém zvířeti, můžou přijít o tisíce korun.
                      21:18
                      Odvolání v případu žhářů z Vítkova
                        Z 22 na 20 let vězení snížil Vrchní soud trest Ivo Millerovi za žhářský útok na domek Romů ve Vítkově. Zbylé trojici extremistů soud potvrdil výjimečné tresty.
                        23:38
                        Starostové chtějí přímou volbu, ukazuje anketa Ministerstva vnitra
                          Podle průběžných výsledků, které má ČT k dispozici, jsou dvě třetiny starostů pro to, aby je v příštích volbách vybírali sami lidé.
                          25:23
                          Jean-Bertrand Aristide se vrátil z exilu na Haiti
                            USA tento krok okamžitě kritizovaly. Obávají se, že by v nejchudší a zemětřesením poničené zemi mohl vyvolat ještě politické nepokoje. Navíc v době, kdy lékaři varují před dalším šířením cholery.
                            28:03
                            Balet ve stylu Pet Shop Boys
                              Představení na motivy pohádky pohádky Hanse Christiana Andersena s původní hudbou Pet Shop Boys mělo včera světovou premiéru v Londýně.
                              Přehrát celé video
                              Stopáž31 minut
                              Další díl
                              19. března 2011

                              Přehled dílů

                              Stopáž55 minut

                              20. května

                              Headlines — Preuident Íránu po smrti — Pátrání po vrtulníku s prezidentem — Rozdělení moci v Íránu — Vliv na politickou situaci v regionu — Návrh na zatykač na lídry Hamásu a Izraele — Reakce izraelských politiků na žádost o zatykač — Ceny výrobců v zemědělství klesly, v průmyslu rostly — Boje o Vovčansk — Státní podpora dětských skupin — Zrušení schůzky lídrů slovenských stran — Britský soud o J. Assangovi — Smlouva LOM Praha a Lockheed Martin — Slovenské herecké legedy v jedné hře — Prezident o rozpočtu na příští rok — Priority pro českou ekonomiku — Šíření černého kašle — Servis kolem hokejového turnaje — Nehoda malého letadla v Milovicích — Havrani škodí na polích — Dotace na výměnu kotle — Náhrady za neekologické kotle — Čím nahradit kotel — Supercela nad Litomyšlí — Škody po bouřce — Výdělky ve zdravotnictví — Odtah havarované lodi v Baltimoru — Nový prezident Tchaj-wanu — Kampaň Spolu do eurovoleb — Nehody motocyklistů kvůli rychlosti — Dostavba pruhu na D3 u Tábora — Festival v Cannes — Protestvní koncert moravských filharmoniků — Úspěšnost maturantů — Problémy s účtováním v MHD v Hradci Králové — Český příspěvek k výzkumu mikrometeoritů — Orchestr La Scaly na Pražském jaru

                              20. 5. 2024 na ČT1
                              Stopáž55 minut

                              20. května

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              20. 5. 2024 na ČT24
                              Stopáž50 minut

                              19. května

                              Headlines — Investice do dopravy — Zapojení soukromého sektoru — Nové úseky dálnic — Pátrání po vrtulníků s prezidentem Íránu — Jednání vlády s odbory — Potíže se sociálními dávkami — Situace na Slovensku — Jednání koaličních a opozičních stran — Tryzna v Terezíně — Sochy na budově Máj v Praze — Volební model — Nové normy pro jezy na řekách — Hokejové mistrovství světa v Ostravě — Jízda králů — 35 let od propuštění V. Havla z vězení — Nový film s Jiřinou Bohdalovou — Ukázka z filmu Svatá — Filmy Jiřiny Bohdalové — Jednání o sektorové dani — Postup Izraele v Pásmu Gazy — Nehoda na Dunaji — Demolice staré haly na nádraží Brno Královo Pole — Nová sezona letních kin — Ruské útoky na Charkov — Následky prudkých lijáků v Německu a Francii — Výstraha před silnými bouřkami — Otevření zámku Vartenberk — Poslední jízda salónního vozu Ferdinanda d'Este — Nová pomoc pacientům s Parkinsonovou nemocí

                              19. 5. 2024 na ČT1
                              Stopáž50 minut

                              19. května

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              19. 5. 2024 na ČT24
                              Stopáž50 minut

                              18. května

                              Víc pravomocí pro praktiky a pediatry — Všeobecný lékař a předpis léků — Počty vybraných specialistů v Česku — Strůjce atentátu na premiéra Fica ve vazbě — Rozsah poranění Roberta Fica — Zasedání slovenské vlády — Anonymní výhrůžky politikům — Volby do Evropského parlamentu — Biomasa místo uhlí — Zápas českého týmu na hokejovém MS — Vetování sporného zákona — Útoky Izraele v Pásmu Gazy — Případy vysoce infekčních spalniček — Návykové látky v dobách totality — Válka na Ukrajině — Festival Hrabalovo Kersko — Nové dílo Davida Černého — Aplikace na podporu pohybu dětí — Propady reálných výdělků — Vývoj průměrné mzdy v r. 2023 — Odměny pro zaměstnance — Transparentnost odměňování — Zadržení aktivisté — Napětí v Nové Kaledonii — Setkávání novodobých válečných veteránů — Zájem řidičů o elektromobily — Závody powerboatů — Obvinění kvůli pokácení slavného javoru — Rusko a banky — Sbírka proti rakovině — Festival Mahler - Jihlava — Nové varhany pro kostel Svatého Ducha

                              18. 5. 2024 na ČT1
                              Stopáž50 minut

                              18. května

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              18. 5. 2024 na ČT24
                              Stopáž54 minut

                              17. května

                              Zdravotní stav slovenského premiéra — Situace na Slovensku — Péče o zraněného premiéra Fica — Vyšetřování útoku na premiéra — Bezpečnostní opatření na Slovensku — Zemědělci odsouvají protest — Přesuny v rozpočtu — Požadavky ministrů na změny v rozpočtu — Hospodaření státu — Odročení soudu s podezřelým ze žhářství — Komplikace při stavbě dálnice D49 — Vývoj bojů na Ukrajině — Památník pro skauty — Festival Open House — Soudní řízení v Haagu — Situace v Gaze — Modernizace přečerpávací elektrárny Štěchovice — Hlubší vrty kvůli nedostatku vody — Předpověď počasí na další dny — Papírových účtenek ubývá — Počet účtenek — K čemu jsou účtenky — Putin na návštěvě Číny — Silná bouře v Houstonu — Nedostatek pěstounů — Inflace v EU — Úklid na sjezdovkách ve Špindlerově Mlýně — Zámek Štiřín na prodej — Experiment s regulací marihuany v Nizozemsku — Zkoumání obrazu Mony Lisy — Rozšíření dálnice mezi Prahou a Berounem — Mapování podzemních krytů v Třeboni — Muzejní noc — Soutěž terénních pracovníků

                              17. 5. 2024 na ČT1
                              Stopáž54 minut

                              17. května

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              17. 5. 2024 na ČT24
                              Stopáž54 minut

                              16. května

                              Fico je dál ve vážném stavu — Lékaři premiéra operovali pět hodin — Kdo zastoupí slovenského předsedu vlády — Vyšetřování střelby a obvinění podezřelého — Otázky kolem postupu ochranné služby premiéra — Vyšetřování na místě útoku — Zdravotní péče o premiéra Fica — Postupy ochranné služby — Odboráři zrušili demonstraci — Jmenování ministra pro vědu, výzkum a inovace — Profil nového ministra Marka Ženíška — Priority nového ministra pro vědu — Vyšetřování okolností výbuchů ve Vrběticích — Obvinění padělatele vstupenek na hookejové mistrovství — Soud s podezřelým ze žhářství v Českém Švýcarsku — Národní park dva roky po požáru — Ochrana před lesními požáry — Putin na návštěvě Číny — Německý poslanec Bystroň přišel o imunitu — Investice do české energetiky — Oprava Barrandovského mostu se protáhne — Situace v Nové Kaledonii — Boje na Ukrajině — Zaměstnanci Kovosvitu podávají výpovědi — Vyšetřování kvůli splašenému koni v Pardubicích — Nález středověkých denárů — Požár v Kladně — Pomoc ohroženým dětem — Předvolební debata k evropským volbám — Barokní koncert na hladině Vltavy

                              16. 5. 2024 na ČT1
                              Stopáž54 minut

                              16. května

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              16. 5. 2024 na ČT24

                              Události na sociálních sítích

                              Napište nám