Maso

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě

Jehněčí hřbet
Sůl
Pepř
2 lžíce oleje
Stroužek česneku
Tymián
5 plátků usušeného bílého toastového chleba
2 hrsti petržele
1 lžíce dijonské hořčice

Jehněčí hřbet vykostěte, očistěte, osolte a opepřete. Maso s kousky česneku ze všech stran opečte v oleji a přihoďte tymián. Pak je ještě nechejte dojít asi 7 minut v troubě zahřáté na 180 °C.

Usušený toastový chléb rozmixujte s petrželkou, osolte, opepřete a dejte do misky. Upečené maso po jedné straně potřete dijonskou hořčicí, pomocí které se na ně přichytí petrželová strouhanka.

Jako přílohu doporučujeme glazované baby mrkvičky a krémovou kedlubnu.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl