Sýrová roláda tricolora

500 g eidam, nebo čedar plátkovaný

Eidam nebo čedar skládáme na fresh fólii a vytvoříme plát který okraji překládáme přes sebe aby se navzájem plátky překrývaly. Zabalíme do fresh fólie a na plechu v troubě zahřejeme na 80°C cca 8 minut. Poté plát vytvarujeme pomocí dlaně nebo výlečku do požadovaného tvaru.

Náplň

200 g vajíčková fáš
200 g šunková fáš
olivy
paprika
chřest

Pomocí cukrářského kornoutu naneseme na sýrový plát (zbavený fresh fólie) fáše do nichž vložíme ostatní přísady. Tyto ingredience si můžete libovolně měnit v závislosti na tom, co máte doma v lednici nebo spíži. Poté rolády srolujeme do úhledné rolády, zabalíme do fresh fólie a necháme vychladit v lednici.

Další recepty Celý díl