Kuchařská pohotovost
Přehled dílů
Menu pro volejbalistky
Pěna z halibuta se šafránovou omáčkou — Citronový koláč — Krůtí stehna na madeiře
Meleme, meleme... maso
Mleté maso na způsob kebabu — Tažený závin s jablky- příprava — Těstovinový salát s mletým kuřecím masem — Okurková omáčka — Tažený závin s jablky- dokončení — Šafránová majonéza
V říši ovoce a zeleniny
Tvarohový dort s ovocem — Koktejl s fenyklem — Marinovaný lilek — Zapečená rajčata — Batátové pyré
Tuňák je prostě tuňák
Větrníky — Marinované plátky tuňáka — Steak z tuňáka na zeleném pepři s omáčkou beurre blanc
Slaví celá rodina
Karamelový dort — Krevetový koktejl — Plněná vepřová panenka — Bramborové krokety
Bezlepková není zlá
Domácí bezlepkové těstoviny — Čokoládovo - ořechový dort bez mouky — Fettuccine s kuřecím masem a rajčaty
Dámský dietní dýchánek
Chřestová a karotková pěna s jogurtovým přelivem — Jablečné müsli s malinami — Pangasius marinovaný v limetách se šafránovou rýží
Kuchaři a trampové
Hovězí kližka na černém pivu — Kukuřičné placky — Ovesná kaše s ovocem
Jak vychytat lososa?
Lín na modro — Losos s čočkovým salátem
Králíka nechci! Uvidíme!
Nakládání králičího masa — Králičí vývar s krupicovými noky — Mrkvový dort — Pečený králík po italsku