Ondrovými favority jsou zas ryby. Tentokrát je to lín, ryba velmi chutná. Upravená na grilu se zeleninou byla přichystána na večer k ohni, sudu piva a trampským písničkám…

4 porce

2 líny
1 jarní cibulka
1 červená cibule
1 bílá cibule
3 řapíky řapíkatého celeru
4 stroužky česneku
kmín, pepř, sůl
olivový olej

Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, červenou a bílou cibuli na klínky, řapíkatý celer na kolečka, čenek na plátky, promícháme se solí, kmínem, pepřem a pár kapkami olivového oleje. Lína osolíme a opepříme, naplníme směsí zeleniny. Na několika místech nařízneme rybě kůži, vložíme na pečící misku, pokryjeme zbylou zeleninou, zakápneme olivovým olejem, přetáhneme alobalem a hodinu necháme marinovat. Pak pečeme cca 45 minut na grilu.

Ohodnoťte tento recept: 

15 hlasů

Další recepty Celý díl