Maso

Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky

Vskutku báječný karbanátek!!!

4 porce

800 g vařených brambor ve slupce
600 g mletého masa (mix vepřové a hovězí)
1 balení olomouckých tvarůžků
2 jarní cibulky
1 lžička chilli
1 lžíce sladké papriky
2 lžičky mletého kmínu
mletý pepř
sůl

Brambory nakrájíme na plátky a klademe po jednotlivých porcích na čtverce pečicího papíru, okořeníme kmínem, mletým pepřem a solí.

Mleté maso smícháme s na kostičky nakrájenými olomouckými tvarůžky, nakrájenou jarní cibulkou, chilli, mletou paprikou, pepřem a solí.

Ze směsi tvarujeme karbanátky, které pokládáme na připravené brambory, pečicí papír dobře zavineme a utáhneme. Vkládáme na rozehřátý gril a pečeme asi 25 minut.

Ohodnoťte tento recept: 

67 hlasů

Další recepty Celý díl