Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Krýzl: Na výraznější výsledek na Hrách pořád čekám

Praha – Lyžař Kryštof Krýzl se sice nemůže počítat k českým medailovým nadějím, přesto jeho výsledky z letošní sezony vzbuzují víru v kvalitní výsledek. Dokázal bodovat ve slalomu světového poháru a na univerziádě si dokonce vyjel bronz. Krom své nejsilnější disciplíny slalomu se v Soči Krýzl představí i v obřím slalomu a v superkombinaci.

Je nám líto, video expirovalo.
Den s lyžařem Kryštofem Krýzlem

"Olympiáda v Soči bude moje třetí olympiáda. Zatím se mi na Hrách nepodařilo zajet nějaký super výsledek. Ve Vancouveru jsem jezdil se šrouby v zádech, ale nebylo to úplně špatné. Měl jsem docela solidní mezičasy ve slalomu v prvním kole, kde jsem atakoval první patnáctku. Bohužel jsem koupil špicara těsně před cílem. Měl jsem docela solidně rozjetý i obří slalom, který jsem ale taky pokazil," vzpomíná Krýzl.

"Takže na nějaký výraznější výsledek na olympiádě ještě čekám," věří český reprezentant, že průlom by mohl přijít právě v Soči. "Prioritní bude slalom, protože to je taková moje hlavní disciplína. Ale rád bych uspěl i v superkombinaci a obřím slalomu," doufá Krýzl.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články