Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Koukalová opět prožije peklo v Gelsenkirchenu, pojede s ní Šlesingr

Gelsenkirchen (Německo) – Už počtvrté Gabriela Koukalová okusí bouřlivou atmosféru při tradiční prosincové exhibici v Gelsenkirchenu na stadionu fotbalistů Schalke. Tentokrát však nebude jejím partnerem v soutěži smíšených dvojic Ondřej Moravec, ale týmový parťák Michal Šlesingr.

V loňském roce vybojovala úřadující vítězka Světového poháru ještě pod dívčím jménem Soukalová v Gelsenkirchenu před 40 900 diváky druhé místo. V roce 2014 obsadili Češi čtvrtou příčku, o rok dříve byli šestí.

Moravec loňskou atmosféru přirovnával k finále Ligy mistrů. "Nikdy jsem ještě nic takového nezažil," popsal. "Na stadionu byl neuvěřitelný rachot, diváci fandili každému. Němci ukázali, že tohle umí prostě nejlépe," dodal trojnásobný olympijský medailista.

 "Jsem docela flegmatik, ale ta atmosféra mě strhla. Netušila jsem, že mě dokáže dostat až tolik pod tlak," přiznala tehdy Koukalová.

Exhibice se loni jela na náročnější trati než dříve. Organizátoři připravili více stoupání. "Bylo to extrémně těžké, stále jsme jezdili nahoru a dolů. Určitě to ale exhibici prospělo. Závod tak totiž nebyl jen o střelbě," uvedl Moravec. Otázkou je, co pořadatelé připraví na letošní 28. prosinec.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články