Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Záhrobská ve volném dnu na MS trénovala na obhajobu zlata

Val d'Isere – Volný den na mistrovství světa v alpském lyžování využila obhájkyně loňského zlata ve slalomu Šárka Záhrobská k tréninku na svou nejoblíbenější disciplínu. Během dne ovšem začalo sněžit a hrozí, že špatné počasí zkomplikuje i nadcházející závody včetně sobotního slalomu.

Lyžařčin trenér Petr Záhrobský upozornil na to, že slalom se zcela určitě ve Val d'Isere pojede v určeném termínu – na rozdíl od sjezdu, který pořadatelé odsunuli o den. "Sjezdařky jsou zvyklé a technické disciplíny se jezdí za každého počasí," řekl Petr Záhrobský.

Jeho dcera Šárka Záhrobská doufá v úspěch v sobotní obhajobě loňského zlata ze slalomu, upozorňuje ale, že závod pro ni nemusí dopadnout dobře. "Samozřejmě, že chci uspět, ale v lyžování je to tak, že každý závod je odlišný a na výsledek má vliv tolik okolností, že je vždy velké překvapení, jak to nakonec dopadne," pravila úřadující mistryně světa.

Podle jejího trenéra by mohla být Šárce Záhrobské největší soupeřkou Maria Rieschová, která zatím na mistrovství světa nezískala žádnou medaili.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články