Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Olympioniky bude čtyři roky oblékat česká firma Alpine Pro

Praha - Novým oficiálním dodavatelem oblečení pro české sportovce na olympijských hrách v příštích čtyřech letech se stala společnost Alpine Pro. Představitelé Českého olympijského výboru v Praze podepsali se zástupci české firmy smlouvu, na základě které budou reprezentanty kompletně oblékat na zimních hrách ve Vancouveru 2010 a letních hrách v Londýně 2012.

"Jsme rádi, že na olympijských hrách představí Český olympijský výbor český olympijský tým oblečený českou firmou. To je skutečně paráda a na něco takového jsme čekali hodně dlouho," řekl předseda ČOV Milan Jirásek. Alpine Pro nahradí na pozici hlavního dodavatele oblečení Adidas, který loni v prosinci oznámil, že po 37 letech spolupráci s ČOV končí. 

Jirásek přiznal, že se jej trochu překvapilo, že se firma rozhodla s olympijským výborem spolupracovat. "Je to velký závazek představit svou kolekci před celým světem. Je to ale firma, která má velkou dynamiku, a když jsem viděl nadšení, se kterým k tomu přistupují, tak jsem přesvědčený, že to bude skvělé," uvedl Jirásek. Naznačil, že ČOV bez ohledu na dřívější spolupráci s Adidasem uvažoval o tom, že by si na zimní hry našel jiného partnera, který se více specializuje na zimní oblečení.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články