Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Soukalová je jasnou favoritkou ankety Biatlonista roku

Praha - Anketa o nejúspěšnější závodníka či závodnici sezony má letos jasnou favoritku. Vítězka Světového poháru Gabriela Soukalová může prakticky s jistotou počítat s oceněním Biatlonista roku 2015/16. Trofeje se ale budou vyhlašovat i v dalších kategoriích. Přímý přenos sledujte na ČT sport a našem webu od 21:00.

Gabriela Soukalová s malým křišťálovým glóbem za celkové vítězství ve stíhačce
zdroj: ČTK/AP/ autor: Alexey Filippov

Spolu se Soukalovou jsou nominováni Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a loňská vítězka ankety Veronika Vítková. Vyhlášen bude talent roku, nejlepší trenér a týmový úspěch. Některá z osobností bude uvedena do Síně slávy.

Svého hrdinu sezony určí v hlasování na internetu i fanoušci a milovníci biatlonu mají letos šanci být i přímo v sále při vyhlášení. Vstupenky jsou ještě k dispozici v ceně od 350 do 550 korun, což se některým nelíbilo.

"Lístky na každou společenskou akci většinou něco stojí. I na maturitní ples," reagovala Soukalová na kritiku a doplnila: "Rozhodně to není myšleno tak, že na tom vyděláváme. Dokonce si myslím, že vstupné nepokryje ani všechny náklady. Večer se otevřel fanouškům. Co je na tom špatného?"

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté se slavnostně ohlédnou za úspěšnou sezonou
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články