Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024

Šwiateková ztratila v Miami proti Giorgiové jen dva gemy, Sabalenková vypadla

Lindu Noskovou po dvou týdnech opět čeká zápas se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. V Miami bude mít devatenáctiletá česká tenistka šanci navázat na senzační výhru z lednového Australian Open, předminulou neděli v Indian Wells naopak Nosková dostala od polské favoritky kanára a ve třetím kole vypadla. Ve stejné fázi se nyní opět utkají.

Je nám líto, video expirovalo.
Nosková v Miami narazí na světovou jedničku Šwiatekovou

Šwiateková ztratila pouhé dva gamy s Italkou Camilou Giorgiovou, Nosková předtím zdolala Marii Timofejevovou z Ruska dvakrát 6:4.

O tři roky starší Polka má v Miami šanci zkompletovat prestižní Sunshine Double. Už se jí to povedlo před dvěma lety a dvakrát vyhrát v jedné sezoně turnaje v Indian Wells i Miami z žen dokázala jen Němka Steffi Grafová.

V mužské dvouhře začal vítězně druhý tenista žebříčku Carlos Alcaraz, který v Indian Wells stejně jako Šwiateková vybojoval titul. Turnaj v Miami začal suverénní výhrou 6:2, 6:1 nad španělským krajanem Robertem Carballésem.

Ve třetím kole skončila ostře sledovaná Běloruska Aryna Sabalenková. Do turnaje nastoupila pár dnů po smrti bývalého přítele, a byť úvodní zápas zvládla, druhý už ne.

Ukrajince Anhelině Kalininové podlehla 4:6, 6:1, 1:6 a po chybě, kterým duel ukončila, rozmlátila raketu. Její partner, bývalý hokejista Konstantin Kolcov, v Miami v pondělí zřejmě spáchal sebevraždu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články