Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Poslední český mohykán. Na Prague Open pokračuje již jen Pospíšil

Praha – Jediným českým tenistou, který si na challengeru Prague Open zahraje čtvrtfinále, je Jaroslav Pospíšil. Třiatřicetiletý hráč dokázal ve druhém kole turnaje hraném na pražské Štvanici otočit duel s Australanem Alexem Boltem a zvítězil ve třech setech 2:6, 6:3, 6:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Poslední český mohykán. Na Prague Open pokračuje již jen Pospíšil

Soupeřem Pospíšila ve čtvrtfinále bude Polák Michal Przysiezny, jenž ve druhém kole vyřadil dalšího domácího zástupce Jana Hájka. Český reprezentant, který se podílel na obhajobě Davisova poháru, třetímu nasazenému hráči podlehl ve dvou setech 4:6 a 4:6.

"Chtěl jsem vyhrát, abych poskočil na žebříčku, ale co se dá dělat. Přijde další týden a další šance. Když budu zdravý, tak šance uspět určitě mám," věří Hájek, který zrovna oslavil jednatřicáté narozeniny.

Již ve středu se rozloučil se štvanickou antukou Jan Mertl, jehož vyřadil Srb Miki Jankovič. Pražský challenger má dotaci 42.500 eur, jeho vítěz získá prémii 6150 eur a 80 bodů do žebříčku ATP.

Tenisový challenger Prague Open na Štvanici:

Dvouhra - 2. kolo: Pospíšil (ČR) - Bolt (Austr.) 2:6, 6:3, 6:3, Przysiezny (3-Pol.) - Hájek (ČR) 6:4, 6:4, Schwartzman (1-Arg.) - Westerhof (Niz.) 6:1, 6:0, Ignatik (Běl.) - Sorensen (8-Ir.) 6:0, 6:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články