Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Benešová díky skreči soupeřky postoupila na olympiádě do 2. kola

Peking - Zdravotní problémy indické soupeřky dopomohly české tenistce Ivetě Benešové k postupu do druhého kola tenisového turnaje v Pekingu. V utkání se Saniou Mirzaovou mostecká rodačka vyhrála první set 6:1 a ve druhé sadě vedla 2:1, když její sokyně utkání po 46 minutách hry vzdala kvůli bolavému zápěstí. Po Tomáši Berdychovi je Benešová druhým českým zástupcem ve druhém kole olympijského turnaje, v němž se utká se sedmou nasazenou Venus Williamsovou z USA.

Podrobnější informace i ostatní výsledky z Pekingu najdete na stránkách našeho olympijského speciálu.

Jednadvacetiletou Indku Mirzaovou prý trápilo zápěstí již před příjezdem na olympiádu a nepomohly jí ani prášky proti bolesti. I přes dnešní odstoupení však tenistka nevyloučila, že se pokusí nastoupit ve čtyřhře, do které je přihlášena s krajankou Sunithou Raovou. Indický pár už je ve druhém kole, neboť Francouzky Tatiana Golovinová a Pauline Parmentierová odstoupily z turnaje kvůli zranění Golovinové.

Další výsledky:

Muži:

Dvouhra - 1. kolo:

Tipsarevič (Srb.) - Ferrer (5-Šp.) 7:6 (10:8), 6:2, Wawrinka (9-Švýc.) - Dancevic (Kan.) 4:6, 6:3, 6:2, Monfils (Fr.) - Almagro (11-Šp.) 6:4, 3:6, 6:3, Hewitt (Austr.) - Björkman (Švéd.) 7:5, 7:6 (7:2), Hrbatý (SR) - Bellucci (Braz.) 2:6, 6:4, 6:2, Arevalo (Salv.) - I Hjong-tchek (Korea) 4:6, 6:3, 6:4.

Ženy:

Dvouhra - 1. kolo:

Benešová (ČR) - Mirzaová (Indie) 6:1, 2:1 skreč, Cibulková (16-SR) - Parmentierová (Fr.) 6:1, 7:5.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články