Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Semifinálový šlágr na turnaji v Atlantě vyhrál Roddick

Atlanta - Čtvrtý nasazený Andy Roddick vyřadil v semifinálové bitvě v Atlantě turnajovou jedničku a krajana Johna Isnera a zahraje si o 32. titul na okruhu ATP. Roddick zvítězil 6:4, 6:7 a 6:4, jeho poslední překážkou v testu před olympijskými hrami bude Gilles Muller. Nenasazený Lucemburčan porazil turnajovou osmičku Go Soedu z Japonska 6:4, 6:3.

Andy Roddick
zdroj: Getty Images Sport autor: Julian Finney

Roddick překazil Isnerovi, se kterým vytvoří na olympiádě deblový pár, šanci na zisk druhého titulu za sebou. Po triumfu v Newportu útočil Isner na takový double poprvé v kariéře, ale poprvé po dvou letech bude ve finále v Atlantě chybět. V předchozích ročnících prohrál závěrečný duel vždy s Mardym Fishem. "Tenhle turnaj jsem chtěl vždycky vyhrát, ale prostě mi není dáno. Ale rozhodně není ostuda prohrát s těmito hráči," řekl Isner, kterému proti Roddickovi nestačilo ani 26 es.

Roddick mu dvakrát jeho největší zbraň servis sebral, sám v tomto směru udržel čisté konto s výjimkou tie-breaku, ve kterém hned v úvodu jedno podání neproměnil v bod, což rozhodlo o prodloužení zápasu. "Proti většině hráčů se dá vrátit do hry, když ztratíte při podání jeden bod. Proti němu to je jiné. S jeho servisem to člověk nemá pod kontrolou," řekl Roddick.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články