Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Kvitová vypadla v Miami s Ruskou Pavljučenkovovou

Miami - Tenistka Petra Kvitová vypadla na turnaji v Miami ve 3. kole s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, které podlehla po setech 4:6, 7:6 a 0:6. Český tenis tak zastupuje ve dvouhře již pouze Tomáš Berdych, jehož čeká duel 3. kola s Argentincem Carlosem Berlocqem. Dvanáctá nasazená Kvitová sice letos na úvod sezony Pavljučenkovovou porazila při triumfu v Brisbane, v nedělním duelu jí však porážku Ruska oplatila. V duelu, který trval více než dvě hodiny, prohrála Kvitová celkem osmkrát své podání a z rozhodující sady si dokonce odnesla nepopulárního 'kanára'.

Jednadvacetiletá nejlepší česká tenistka odešla poražena ve čtvrtém z posledních pěti zápasů. Od senzačního vítězství na únorovém turnaji v Paříži se trápila v Dubaji, následně na zdravotní problémy dostala antibiotika, ale po nich se hned v prvním kole poroučela i v Indian Wells a naposledy na turnaji nižší kategorie ITF na Bahamách. V Miami přerušila sérii porážek vítězstvím ve 2. kole nad Varvarou Lepchenkovou z USA.

Ve spanilé jízdě pokračuje Srb Novak Djokovič, jenž povolil pouze dva gamy domácímu Jamesi Blakeovi. V tomto roce zůstává neporažen a s bilancí 20:0 útočí na rekordní vstup do sezony Ivana Lendla, jenž v roce 1986 utrpěl první porážku až v 26. utkání. Dalším soupeřem světové dvojky Djokoviče bude krajan Viktor Troicki.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články