Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Spieth se dotáhl k dvojici Američanů na čele British Open, Woods je šestý

Na čele průběžného pořadí golfového majoru British Open se srovnali tři Američané. Kevina Kisnera doplnil Xander Schauffele, oba útočí na první velký úspěch na majoru, a přidal se k nim obhájce titulu Jordan Spieth. 

Jordan Spieth
zdroj: ČTK/AP autor: Martin Cleaver

Spiethovi patřila v polovině soutěže jedenáctá příčka se ztrátou tří úderů na první místo, ale sobotu začal skvěle. Na první jamce zahrál eagle a den zakončil s bilancí šest ran pod par. Celkově má -9 stejně jako Schauffele s Kisnerem, kteří budou útočit na své první vítězství na majoru.

Woods v úvodních dvou kolech zahrál par, tentokrát ubral rovnou pět ran a poskočil z 29. místa do boje o titul. "Mám dojem, že se každým dnem zlepšuji. Ale stejně jako všichni ostatní vím, že v neděli se na Open může stát cokoli," uvedl trojnásobný vítěz turnaje, který na British Open startuje po třech letech a opakovaných operacích zad.

V neděli může zabojovat o patnáctý triumf v majoru. Vítěz turnaje si vedle slavného Klaretového džbánu odnese 1,89 milionu dolarů, v přepočtu 41,7 milionu korun.

Je nám líto, video expirovalo.
Spieth se dotáhl na čelo pořadí British Open, kde je trojice Američanů
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články