Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Trojnásobný letošní vítěz Woods neprošel na dalším turnaji cutem

White Sulphur Springs (USA) - Pět dnů po třetím letošním vítězství na okruhu PGA neprošel americký golfista Tiger Woods cutem. Bývalá dlouholetá světová jednička a šampion z Bethesdy z minulého týdne při své premiéře na Greenbrier Classic v Západní Virginii po dvou dnech výsledky 71 a 69 úderů pouze vyrovnal par hřiště. Do finálových kol se nedostal podeváté v kariéře a letos podruhé.

"Neměl jsem správný cit pro vzdálenosti. Míčky nechodily tam, kam měly," konstatoval Woods, který před pěti dny vyhrál 74. turnaj na okruhu PGA a v pořadí nejúspěšnějších hráčů historie se osamostatnil před Jackem Niklausem na druhé místě.

Cutem však v pátek neprošla ani další hvězda Phil Mickelson, jenž skončil s výsledkem +2. Na jednom turnaji současně Woods s Mickelsonem nepostoupili do víkendového finále pouze jedinkrát v historii, a to už v roce 1993, kdy byl Woods ještě amatérem.

V čele turnaje Greenbrier Classic je po dvou kolech s devíti ranami pod par hřiště Webb Simpsob, vítěz červnového majoru US Open.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2012
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články