Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Ježek v šampionátu superbiků mění stáj i motorku a myslí výš

V mistrovství světa superbiků pojede v příští sezoně opět český závodník Ondřej Ježek. Jen vymění motocykl Kawasaki za Yamahu YZF-R1 a z týmu Grillini Racing přechází do Guandalini Racing. V této sezoně, která byla jeho první v Superbikách, obsadil v celkovém pořadí dvaadvacáté místo. V nové sezoně chce pravidelně bodovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Ondřej Ježek měni v MS superbiků tým i motorku

"Budu týmová jednička, protože budu jediným jezdcem týmu," vysvětluje Ježek s tím, že to cítí jako výhodu, i když na yamaze dosud nejel. "Stroj bude vybavený nejlepšími továrními díly a chci od začátku sezony jezdit na bodovaných místech," prohlásil, s čím jde do sezony, a přiznal, že myslí na nejlepší desítku. "Máme všechny trumfy v rukou. Nikdy jsem nejel na yamaze, takže se už nemůžu dočkat prvního testu," dodal.

Mirco Guandalini, manažer týmu, pro web silnicnimotorky.cz řekl, že Ježka sleduje už několik let. "Zejména když byl v týmu Barni v Superstock 1000, dosáhl skvělých výsledků. Budeme pokračovat s yamahou a příležitost využít koncesní části nám určitě umožní mít rychlou motorku."

Hlavní zprávy

Nejčtenější články