Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Volejbalisté Liberce po postupu do LM podlehli Karlovarsku

Karlovy Vary - Liberečtí obhájci titulu prohráli ve volejbalové extralize v hale Karlovarska 0:3 a po sedmi kolech mají na kontě jen tři vítězství. V neděli přitom Dukla přešla přes finský klub Tiikerit Kokkola do Ligy mistrů, v domácí soutěži se jí ale na hřištích soupeřů dál nedaří.

Je nám líto, video expirovalo.
Ve volejbalové extralize porazil Duklu Liberec tým Karlovarska

Karlovarsko vynesla výhra na druhé místo tabulky. Západočeský tým vstoupil do extraligy sérií čtyř vítězství, v dalších zápasech ale neuhrál proti ČZU Praha a vedoucímu Kladnu ani set. Nyní se však svěřenci trenéra Jiřího Nováka opět zvedli.

"Hráči deset dní tvrdě pracovali s dvěma porážkami v hlavách. A nejvíce mě těší, že dokázali věci z tréninku přenést do zápasu. Někdy jsme je na tréninku až štvali, ale doufám, že výsledek a předvedená hra jim udělaly radost," řekl trenér Novák.

Univerzál Michal Kriško přispěl k úspěchu 17 body, dvanáctkrát domácí hráči zastavili liberecký útok blokem. "Dnes jsme nebyli schopni zareagovat na agresivní servis domácích a ani bloky nám nevycházely. Domácí byli lepší ve všech činnostech," uznal liberecký kapitán Aleš Správka.

Karlovarsko - Liberec 3:0 (21, 20, 20)

Nejvíce bodů: M. Kriško 17, Zmrhal 12, Treial 11 - Patucha 10, Správka 8, Staněk 6.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články