Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Volejbalisté Liberce porazili v dramatu Odolenu Vodu

Praha - Vedoucí tým extraligy volejbalistů Liberec byl ve 12. kole velmi blízko nečekané porážce a zápas s předposlední Odolenou Vodou zachránil až po čtyřech odvrácených mečbolech. Dukla nakonec vydřela doma výhru v páté sadě 18:16. O jeden bod na šest tak snížili ztrátu na lídra obhájci titulu z Českých Budějovic, kteří po vánoční přestávce nedopustili další překvapení a porazili Benátky nad Jizerou 3:0.

Utkání ČZU Praha - Zlín
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Jihočeši před Vánoci utržili debakl na půdě nováčka nejvyšší soutěže Starého Města a dnes doma nechtěli hazardovat s přízní fanoušků. Byť jim chyběli Novotný, Juračka i Sobotka a v průběhu odstoupil s bolavými zády Rojas, neztratili ani bod.

"Na Nový rok i přes zranění a nemoci tří hráčů to byl hezký a dramatický volejbal," řekl českobudějovický trenér Jan Svoboda. "Domácí udělali méně chyb v koncovkách, a proto vyhráli," doplnil ho kolega na lavičce Benátek Milan Hadrava.

Čtvrtý Zlín vyhrál v Praze nad ČZU 3:1 a "povinné" tři body si přivezla Ostrava z palubovky posledního Ústí nad Labem. Staré Město rozšířilo své konto o další bod díky pětisetové bitvě s Brnem. Kolo uzavře pondělní televizní zápas Havířov - Příbram.

Výsledky 12. kola:

České Budějovice - Benátky nad Jizerou 3:0, Staré Město - Brno 2:3, ČZU Praha - Zlín 1:3, Liberec - Odolena Voda 3:2, Ústí nad Labem - Ostrava 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články