Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Dukla zaváhala v Hranicích

Praha - Házenkáři Hranic porazili v dohrávce 13. kola extraligy Duklu Praha 26:21. Hosté v nejvyšší domácí soutěži prohráli po čtyřech předchozích výhrách a víkendovém postupu do osmifinále Vyzývacího poháru. Ztratili tak kontakt s vedoucím duem, Plzeň a Zubří mají o dva body víc.

Házenkáři Dukly
zdroj: ČTK autor: Földeši Miroslav

Hranice po pomalejším začátku převzaly otěže zápasu pětigólovu šňůrou od stavu 1:4, po další hluché chvilce soupeře vedly před přestávkou až o sedm. Po změně stran domácí tým bezpečný náskok s přehledem udržel a díky šňůře čtyř extraligových zápasů bez porážky je nyní šestý.

"Posledních čtrnáct dní jsme byli v extralize na vítězné vlně. Jednou ta porážka přijít musela. I když dneska jsme k ní sami hodně přispěli. Chyběl nám hráč, který by to mužstvo strhl. S takovým přístupem a nasazením hráčů, jaké dnes předvedli, se nedá vyhrát na žádném ligovém zápase," řekl trenér Dukly Jiří Kotrč. Jeho protějšek Libor Hrabal konstatoval, že jeho tým byl na Duklu velmi dobře připravený. "Byl to jednoznačný zápas, ve druhém poločase jsme zamezili jejich protiútokům. Úžasně nám dneska zachytal Josef Kučerka," řekl.

Hranice - Dukla Praha 26:21 (14:9)

Nejvíce branek: Mičkal 7/3, Hastík a Rachač po 5 - Šůstek 7, Petružela a Reichl po 4. Rozhodčí: Horáček, Novotný. Sedmimetrové hody: 4/3 - 3/1. Vyloučení: 2:3. Diváci: 210.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články