Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Mostecké házenkářky poprvé v sezoně ztratily, prohrály s Michalovcemi

Michalovce - Házenkářky Mostu ztratily první body v sezoně, když v předehrávce 7. kola interligy prohrály na palubovce Michalovců 24:26. Domácí tým se díky šestému vítězství bodově na Most dotáhl a je druhý jen vinou horšího skóre.

Michalovce strhly výhru na svou stranu v závěrečných dvou minutách. Vedení 25:24 jim zajistila Rebičová, která byla s osmi brankami nejlepší střelkyní zápasu. Za Most, který prohrával až o tři góly, ale dokázal vývoj utkání otočit, nastřílela rovněž osm branek Martinková. Vítězství Michalovců potvrdila dvacet sekund před koncem Horňáková poté, co brankářka Gubiková dobře zasáhla proti střele Borovské, jež mohla vyrovnat.

Vítězná šňůra Mostu se přetrhla po reprezentační pauze, v níž české házenkářky vybojovaly v kvalifikaci mistrovství Evropy výhry nad Portugalskem a Polskem. Šesti výhrami v úvodu interligy vylepšily obhájkyně titulu svůj počin z loňska, kdy zvítězily v prvních pěti zápasech, než podlehly Veselí nad Moravou.

Interliga házenkářek - 7. kolo:

Michalovce - Most 26:24 (13:12)

Nejvíce branek: Rebičová 8, Horňáková 5, Kiridžičová 4, Trehubovová 4/2 - Martinková 8, Janoušková 5, Vítková a Ručková po 3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články