Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Futsalová liga zahájí sezonu s novým logem i oficiálním webem

Praha Futsalová liga vstoupí do nadcházející sezony s novým logem a oficiálními internetovými stránkami. Nejvyšší soutěž, v níž bude obhajovat mistrovský titul suverén posledních let Chrudim, začne na šesti palubovkách v pátek 26. září.

Je nám líto, video expirovalo.
Začátek futsalové sezony se blíží, Chrudim čeká Futsal Cup

Hlavní změnou u loga je přechod z černé na zelenou barvu, což souvisí s novým grafickým konceptem titulárního partnera soutěže Chance. "Myslím si, že to logo je povedené, že z něj opravdu sálá energie," řekla Markéta Světlíková z Chance.

Nový oficiální web chancefutsalliga.cz zatím ještě nefunguje, spuštěn bude až těsně před startem soutěže a inspiruje se internetovými stránkami první a druhé fotbalové ligy. Web nabídne fanouškům například profily a soupisky všech dvanácti účastníků soutěže, sestřihy zápasů či rozhovory.

"Jsme rádi, že jsme založili stránky ligy, byl to určitý dluh. Ve sportovní části se těšíme na to, že se zintenzivní hon na ERA-PACK Chrudim, která v minulé sezoně získala desátý titul," uvedl předseda Svazu futsalu ČR Otakar Mestek.

"Dobře vypadá příprava a sestava Teplic, dohromady to dává Benago. O krok dál šla Sparta i Slavia, což je pro nás marketingově i sportovně zajímavé. Myslím, že tato čtveřice by si to měla rozdat o semifinále," dodal Mestek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články