Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Trutnovské basketbalistky nestačily ani na brněnský IMOS

Praha - Série porážek basketbalistek Trutnova trvá, po předchozích papírově snadnějších soupeřích ale dnes nestačily na favorizovaný IMOS Brno. Euroligový celek zvítězil na palubovce Východočešek 83:69 a připsal si čtvrté vítězství v sezoně, Kara čeká na výhru už šest kol.

Hráčky IMOSu Brno
zdroj: isifa/MAFRA autor: Petr Topič

"Klobouk dolů před nasazením a bojovností děvčat, vydaly ze sebe maximum. První čtvrtina nám bohužel nevyšla (16:32) a soupeř nám utekl. Pozitivní je to, že jsme druhou a třetí čtvrtinu vyhráli a druhý poločas jsme hráli s euroligovým týmem vyrovnaně. Množství ztracených míčů je však stále velmi vysoké," řekl trutnovský trenér Jozef Rešetár.

Brňanky jsou v tabulce stále třetí o bod za městským rivalem Valosunem, který vyhrál derby na palubovce posledního SŠMH 77:47. Dál bezpečně vede stále stoprocentní USK Praha, desátou výhru si mistrovský celek připsal ve Strakonicích (84:49).

Hradec Králové drží bodově krok s IMOSem po těsném domácím vítězství 64:63 nad Slavií Praha, jež po úvodních pěti úspěších prohrála počtvrté za sebou. Zápas rozhodl trestný hod Staré 28 sekund před koncem, poté co domácí tým ztratil v poslední čtvrtině sedmnáctibodový náskok.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články