Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Repríza loňského Czech Bowlu vyzněla jednoznačně pro Black Panthers

V repríze loňského Czech Bowlu nedali favorizovaní Prague Black Panthers šanci Ostravě a po jednoznačném průběhu porazili Steelers 42:3. O třetím drtivém vítězství obhájců titulu rozhodl v domácím prostředí na Uhelných skladech třemi touchdowny americký running back William Young. Hosté s veteránem Alanem Kosniovským na pozici quarterbacka neměli proti skvěle hrajícím Panterům šanci a skórovali pouze jedním field goalem.

Utkání Prague Black Panthers - Ostrava Steelers
zdroj: caaf.cz autor: Libor Vočadlo

"Věděli jsme, že to bude těžký zápas, protože náš tým teď prochází hodně změnami," řekl po zápase hlavní trenér Steelers Garrett Griffeth. Hrající trenér tak upozorňoval nejen na absenci quarterbacka, ale také odchod druhého hrajícího trenéra Luka Wildunga.

Oba Američané tvořili v loňské sezoně hlavní stavební kameny úspěchu ostravského týmu. Odchod Wildunga do brněnských Alligators tak byl velkým překvapením a citelnou ztrátou pro útok Steelers.

Je nám líto, video expirovalo.
Black Panthers v repríze finále přehráli Ostravu 42:3

Na výkonu útoku Ostravy to bylo znát a pro dlouhodobě skvěle hrající obranu Pražanů nebyl problém udržet soupeře na 3 bodech. To útok Black Panthers si hned v úvodu zápasu vytvořil komfortní náskok.

Touchdowny si v první čtvrtině připsali Young, Jan Štiegler a quarterback Jan Dundáček. Young si později připsal ještě další dva touchdowny, a pomohl tak svému týmu k pohodlnému vítězství 42:3.

"Před zápasem jsme se trochu báli s plánem tréninků kvůli svátkům, protože poslední trénink jsme měli ve čtvrtek a zápas byl až v úterý," uvedl po zápase hlavní trenér Black Panthers Daniel Levy.

Zdroj
caaf.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články