Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

LeBron James dal 29 bodů a potřetí byl nejlepším hráčem utkání hvězd NBA

Týmy LeBrona Jamese a Stephena Curryho se střetly v Utkání hvězd NBA a Jamesův výběr zvítězil 148:145. Basketbalista Clevelandu k tomu přispěl 29 body a 10 doskoky a potřetí v kariéře se stal nejlepším hráčem utkání All Star.

LeBron James s trofejí po utkání hvězd NBA
zdroj: ČTK/AP autor: Chris Pizzello

Tradiční basketbalová exhibice proběhla v novém formátu - už nebyla soubojem týmů Západní a Východní konference, ale hráče si vybírali dva kapitáni. Díky tomu byl o účast v utkání mezi basketbalisty větší zájem než v minulých ročnících a ti občas dokonce i bránili, což nebývalo při této exhibici zvykem.  

Potvrdil to i James, když v posledních sekundách spolu utkání s Kevinem Durantem uhlídali Curryho, jenž se pokoušel dát trojku, kterou by vyrovnal skóre. James se navíc s 29 body stal nejlepším střelcem utkání a dostal ocenění pro nejlepšího hráče.  

James, který také přihrál Russellu Westbrookovi na rozhodující koš, se vyrovnal druhým v pořadí Michaelu Jordanovi, Shaqiullu O'Nealovi a Oscaru Robertsonovi. Lepší už je pouze dvojice Bob Petit, Kobe Bryant, kteří ocenění získali čtyřikrát.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články