Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Poruba i Most potvrdily své role a zvítězily

Praha - Házenkářky Mostu i Poruby v 19. kole potvrdily roli favoritek a hladce vyhrály venku. Poruba zvítězila ve Zlíně 33:27, mostecké obhájkyně titulu vyhrály ve Veselí nad Moravou dokonce dvacetibrankovým rozdílem 35:15.

Poruba vyhrála ve Zlíně poločas 19:12, domácí házenkářky ale po změně stran stáhly ztrátu až na rozdíl tří branek. Zlínské střelkyně Sobieská s Kamenářovou ale byly příliš osamocené.

Trenér Mostu Peter Dávid označil začátek zápasu ve Veselí za velmi obtížný. "Soupeř nám kladl silný odpor, ale s přibývajícím časem jsme mu naší ofenzivní obranou hru znepříjemnili. Jsem rád, že jsme to utáhli šedesát minut v tom vysokém tempu," řekl.

Vedoucí Michalovce rozstřílely Plzeň 41:17. Poslední Písek sice prohrál v Partizánském poločas jen o gól, ale závěr zápasu pak zcela ovládl slovenský tým a zvítězil 31:20. "Na začátku druhého poločasu jsme byli domácím ještě vyrovnaným soupeřem, potom ale přišel celkem obvyklý náš strach z toho, že bychom mohli vyhrát," prohlásil písecký kouč Ondřej Václavek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články