Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Draci srovnali finále s Kotlářkou na 1:1

Brno - Obhájci mistrovského titulu Draci Brno porazili ve druhém finále Kotlářku Praha 8:3 a srovnali stav série na 1:1. O výsledku rozhodla pátá směna, v níž Brňané získali pět bodů. Finálová série na tři vítězství pokračuje dvěma zápasy v Praze.

Dva první semifinálové duely na domácí půdě a pro Draky zisk hned dvou bodů
zdroj: ČT Brno

V úvodním zápase zaskočila Kotlářka soupeře čtyřmi body v úvodních dvou směnách. "Draky jsme dostali pod tlak. Získat jedno vítězství v Brně považujeme za dobrý vklad," řekl sportovní manažer Kotlářky Filip Červenka. K úspěchu Kotlářce výrazně dopomohl nadhazovač Marek Červenka, který povolil soupeři jen pět odpalů. "Kotlářka sobotní zápas vyhrála zaslouženě, byla lepší. V boxerské terminologii jsme utkání jen ustáli. I když jsme měli několik možností výsledek otočit," poznamenal kouč Draků Arnošt Nesňal.

Pilířem Draků v odvetě byl nadhazovač Martin Schneider, který odvedl excelentní výkon. "Situace se otočila, tempo jsme diktovali tentokrát my. Potvrdilo se, že bude finálová série hodně vyrovnaná," dodal Nesňal.

Je nám líto, video expirovalo.
Finále baseballové extraligy je po víkendu vyrovnané

V týmu Kotlářky se podařil v šesté směně homerun Červenkovi, který ale znamenal pouze jeden bod, neboť mety byly prázdné. "Udělali jsme hodně chyb v obraně a Draci nás za ně potrestali. Soupeř nám po páté směně odskočil a utkání se nám už nepodařilo otočit. Určitě máme v pražské odvetě šanci na úspěch. Výhodou může být silná skupina nadhazovačů. Série je stále otevřená," řekl Červenka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články