Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Futsalová přestřelka vítěze nepoznala, Benago si podělilo s Tangem po bodu

Praha – Dělbou bodů skončil atraktivní duel 14. kola futsalové ligy, v němž Benago Praha remizovala s Tangem Brno 5:5. Domácí sice po prvním poločase vedli o dvě branky, ale Brňané v druhé části průběh utkání otočili. Nakonec si však oba celky získaly po bodu. Pražanům tak nevyšla odveta za podzimní debakl 2:8, který schytali v Brně.

Je nám líto, video expirovalo.
Pozápasové ohlasy a sestřih utkání futsalové ligy Benago Praha - Tango Brno

Skóre zápasu se poprvé měnilo v 6. minutě, kdy Altoumi ustál souboj s brněnským Seidlerem a následně uklidil za Kubíčka zpětnou přihrávku Štveráka. Tango si následně vytvořilo tlak, který vyvrcholil vyrovnáním v 11. minutě, kdy se do prázdné brány trefil po přihrávce Beleje právě Seidler. Ve zbylé části první půle ale ukázalo Benago Tangu, jak vypadá lekce z produktivity. V 16. minutě fauloval Kubíček v pokutovém území Štveráka a Rodek nařízenou penaltu bezpečně proměnil. Na poločasových 3:1 zvýšil minutu před koncem Váňa.

Po přestávce Benago vyplo a Tango dokázalo během jedenácti minut skóre otočit. Opět měl ve všech gólech prsty Seidler. Benago však zápas znovu vyrovnalo. Douglas prostřelil Kubíčka a bylo to 5:5. Poslední minuta nabídla obrovské drama. Štverák sám před Kubíčkem nedal a při dorážce fauloval soupeře nešetrně Altoumi. Tango tak dostalo příležitost dlouhé penalty, jenže Vahala Beleje vychytal. Jedenáct vteřin před koncem mohlo Benago znovu rozhodnout, ale Altoumi trefil jen břevno Kubíčkovy brány.

Brněnský trenér Marian Berky se po zápase musel zamýšlet, zda je bod pro jeho tým zisk, nebo ztráta. "Šance byly na obou stranách, hrálo se nahoru a dolů, ale pokud vedeme čtyři tři nebo pět čtyři a nedáme další šance, nemůžeme pak chtít vyhrát. Remíza je zasloužená."

"Tango jsme měli na lopatě. Jsem zklamaný," narážel po utkání trenér Benaga Beni Simitči na vedení jeho týmu 3:1. "Proti Tangu jsme po přestávce vedli tři jedna a je velká škoda, že kluci nedodrželi taktické pokyny. Měli jsme výpadek asi osm minut ve druhé půli a dostali jsme hodně laciné góly. Poté jsme se vrátili hry, ale poslední dvě branky šly bohužel přes Altoumiho. Nicméně poté ukázal, jak velký je hráč, když to na konci vzal na sebe, prošel přes dva nebo tři hráče a připravoval spoluhráčům tutovky, které jsme však neproměnili," litoval trenér Pražanů.

Futsalová první liga:

13. kolo: Vysoké Mýto - Helas Brno 2:1 (2:1)
Branky a nahrávky: 20. Sklenář, 20. Bouška – 12. Lacko (Havel). Rozhodčí: Sebök – Bělovský. ŽK: Sklenář – Lacko, Lerch. 


14. kolo: Benago Praha - Tango Brno 5:5 (3:1)
Branky a nahrávky: 6. Altoumi (Štverák), 16. Rodek (pk), 19. Váňa (Brahimi), 34. Rodek, 36. Douglas (Štverák) – 11. Seidler (Belej), 25. Kovács (Seidler), 27. Belej (Seidler), 31. Brůna (Seidler), 35. Seidler (Kovács). Rozhodčí: Blažej – Henych. ŽK: Váňa, Douglas, Brahimi, Altoumi – Chadzidis, Havel. Diváci: 120. 

FC Agromeli Brno – FK ERA-PACK Chrudim 1:5 (1:1)
Branky a nahrávky: 9. Mica – 5. Slováček (Rešetár), 21. R. Mareš (Rešetár), 26. Kopecký (Rešetár), 29. Felipe (Slováček), 29. Koudelka (Slováček). Rozhodčí: Markovský – Klečacký. ŽK: Mica, Vrána, Procházka (AGR). Diváci: 140. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články