Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Futsalisté Bohemians porazili ve druhém finále Chrudim

Praha - Futsalisté pražské Bohemky porazili v druhém duel extraligového finále po lítém boji a penaltovém rozstřelu Chrudim 6:5 a vyrovnali stav série na 1:1. V úvodník utkání totiž sedminásobný mistr z Chrudimi s přehledem zvítězil na domácím hřišti 6:1. Přímý přenos třetího utkání finálové série nabídne v pondělí od 18:00 ČT4 a náš web.

Futsal
zdroj: ČT24

V Praze byl vývoj utkání však o poznání jiný. Zelenobílí šli do vedení hned po začátku utkání, což donutilo Chrudim vytáhnout brankáře do pole. Power play v první půli hostům ale příliš nevyšla a po gólu ze hry a dalším dvěma do prázdné brány šli Klokani do šaten s tříbrankovým náskokem.

Ten však futsalisté Era Packu rychle stáhli. Zásluhou několika tvrdých zákroků a červené karty pro domácí se hostům podařilo vyrovnat na 4:4 a utkání šlo po konečném výsledku v základní hrací době 5:5 do prodloužení. V tom však gól nepadl a druhý finálový zápas Chance extraligy rozhodoval až penaltový rozstřel, kde byli úspěšní všichni střelci Bohemians. Závěrečnou penaltu s přehledem proměnil nejlepší reprezentační střelec Dlouhý.

Je nám líto, video expirovalo.
Druhé finále futsalové ligy
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články