Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Volejbalistky Olympu Praha porazily v extralize Olomouc 3:0

Praha - Volejbalistky Olympu Praha porazily v devátém kole extraligy Olomouc hladce 3:0 a v čele tabulky se bodově dotáhly na mistrovský Prostějov. Obhájkyně titulu uzavřou kolo pondělním utkáním v hale KP Brno.

Volejbalistky Olympu Praha
zdroj: pvk-olymp.cz

Olymp ve čtvrtek poprvé v sezoně prohrál, když v souboji dosud neporažených celků neuspěl právě v Prostějově. Dnes však nedaly svěřenkyně trenéra Stanislava Mitáče v domácím prostředí šanci olomouckým finalistkám minulého ročníku, které uhrály maximálně 19 bodů v setu.

Olymp tak doma zůstal stoprocentní, ve své hale neztratil set ani s třetím týmem tabulky. "Soupeř překvapivě chyboval," divila se kapitánka Pražanek Andrea Sládková. "Byli jsme zatlačeni servisem a bohužel jsme soupeře svým servisem neohrozili. Starší hráčky nezahrály tak, jak by měly, a družstvo nepodržely," prohlásil olomoucký trenér Jiří Teplý.

Druhý set v soutěži vybojovaly hráčky nováčka SG Brno, ale odstranit nulu na bodovém kontě se jim ani v desátém zápase nepodařilo. Doma proti Frýdku-Místku snížily mladé Brňanky na 1:2, ale poslední sadu pak prohrály jednoznačně 15:25.

"Máme druhý vyhraný set, což je pro nás úspěch. Škoda, že nemáme alespoň ten bod, ale pokazily jsme si to vlastními chybami," řekla domácí kapitánka Valentýna Kuchařová. "Z naší strany jedno z nejhorších utkání. Laxní přístup, nesplnění taktiky, pokynů, absolutně nic nefungovalo," zlobila se trenérka Frýdku-Místku Alexandra Dedková.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články