Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Hertl se poprvé trefil v dresu San Jose, přesně pálil i Palát z Tampy

New York - Český hokejový útočník Ondřej Palát pomohl jednou brankou k výhře Tampy Bay v přípravném utkání na nový ročník NHL na ledě St. Louis 4:3. Trefil se také Tomáš Hertl za San Jose, ale porážce 2:3 v prodloužení s Anaheimem nezabránil.

Tomáš Hertl (vpravo) se raduje z gólu s Brentem Burnsem
zdroj: ČTK/AP autor: Marcio Jose Sanchez

Dvaadvacetiletý Palát ve čtvrtek přispěl vítěznou trefou k výhře nad Nashvillem 5:1 a v pátek se prosadil znovu. Na ledě Blues ve 36. minutě získal Tampě vedení 3:2 a ve třetí třetině zvýšil Pierre-Cedric Labrie. St. Louis, které nastoupilo stále ještě bez útočníka Vladimíra Sobotky, už jen snížilo.

Sobotku zranil ve středečním utkání v Orlandu právě s Tampou nováček Adam Erne, který za to dostal disciplinární trest na tři zápasy. Český útočník se ve čtvrtek vrátil do tréninku a měl by hrát v sobotu proti Dallasu.

První gól v dresu San Jose si připsal devatenáctiletý Hertl, který v 15. minutě otevřel skóre duelu s Anaheimem. Ducks dvakrát smazali náskok Sharks a v prodloužení rozhodl Ben Lovejoy.

Brankář Michal Neuvirth odchytal za Washington první polovinu utkání s Chicagem a za stavu 2:3 jej vystřídal David Leggio. Capitals nakonec podlehli letošnímu vítězi Stanleyova poháru 4:5 po samostatných nájezdech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články