Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 36. KOLA: Třinec uspěl se Spartou v nájezdech, Liberec vyloupil Plzeň

Šlágr 36. kola hokejové extraligy v Třinci nabídl osm gólů ze hry a nájezdy. V bláznivém duelu nakonec slavili Oceláři, přestože proti Spartě neudrželi v třetí třetině dvoubrankové vedení. Na první Pražany ztrácí už jen tři body. Souboj konkurentů o první čtyřku nabídly Plzeň a Liberec. Indiáni doma nestačili na Severočechy 2:3 v prodloužení. Bílí Tygři se tak dotáhli na čtvrtou příčku Plzně na rozdíl dvou bodů. Hradec Králové i podruhé v sezoně porazil Kometu Brno, tentokrát na jejím ledě 2:1. Vítkovice doma přehrály Zlín jasně 3:0 a Litvínov veze z Mladé Boleslavi po vítězství 3:2 důležité tři body. 

Třinec - Sparta 5:4 po nájezdech 

Nedávno proběhlo střídání těchto těžkých vah na čele extraligové tabulky. Hokejisté Třince přepustili první místo Spartě, ale už ji zase stíhají, když doma uspěli 5:4 po nájezdech. Oceláři nyní ztrácí tři body na Pražany. Ve druhé části svěřenci Václava Varadi po trefě Martina Růžičky vedli už 3:1 a poté 4:2. Přesto hosté díky trefám Roberta Říčky a kuriózní trefě Milana Jurčiny přes celé hřiště dovedli zápas až do penaltové loterie. V ní byli úspěšnější díky Růžičkovi a Jacku Rodewaldovi Oceláři.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Sparta

Plzeň - Liberec 2:3 po prodloužení

Třetí utkání Liberce, které dospělo do nastaveného času už skončilo vítězně. Bílí Tygři po dvou porážkách po nájezdech tentokrát v prodloužení uspěli v utkání 36. kola extraligy v Plzni 3:2. Střelecky se dál daří Jaroslavu Vlachovi, nyní skóroval dvakrát včetně vítězné trefy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Vítkovice - Zlín 3:0

Tři body zůstávají doma a s nulou. To je vždy skvělá zpráva pro domácí celek a Vítkovice si tak užily vítězství 3:0 nad Zlínem v 36. kole hokejové extraligy. Poprvé po návratu do ostravského celku se prosadil Vladimír Svačina, poprvé po návratu po zranění pak Zbyněk Irgl a Daniel Dolejš vychytal první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Zlín

Karlovy Vary - Olomouc 3:2

Karlovy Vary se dostávají opět do lepšího rozpoložení. Po šesti předchozích porážkách tentokrát podruhé za sebou uspěly. Doma zvítězily s Olomoucí 3:2, přičemž vítězný gól vstřelil Tomáš Rachůnek a prosadil se poprvé po svém návratu do Energie. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Olomouc

Mladá Boleslav - Litvínov 2:3

Mladá Boleslav si mohla upevnit druhé místo, místo toho klesla na třetí. Postaral se o to Litvínov, který zvítězil na ledě Středočechů 3:2. Vervě zajistil důležité tři body Richard Jarůšek, jenž se prosadil dvakrát.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

České Budějovice - Pardubice 1:2

Motoru už se v domácím prostředí dařilo, ale sérii čtyř výher v Budvar Areně ukončily Pardubice. Východočeši uspěli potřetí v řadě. O výsledku 2:1 rozhodla trefa Anthony Camary ze druhé třetiny. Ve třetí části už si Dynamo body nenechalo ujít. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Pardubice

Kometa Brno - Hradec Králové 1:2

Proti Kometě se vždy vyhecuje. Radek Smoleňák v prvním vzájemném utkání Hradce Králové s Brnem zaznamenal dva góly s asistencí (6:2) a nyní na jihu Moravy vítěznou branku. Brňané doma podlehli Mountfieldu 1:2 a po sedmi utkáních nebodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články