Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Jako poslední postoupila do předkola Sparta, boj o šestku je stále otevřený

Předposlední 51. kolo rozhodlo o posledním postupujícím do předkola play-off, konečné pořadí včetně umístění týmů v elitní šestce je však stále otevřené. Sparta si postup pohlídala domácím vítězstvím nad Mladou Boleslaví a k definitivní jistotě jí pomohl také výsledek Chomutova, který padl ve Zlíně. Šestou příčku nadále drží Pardubice, ale na přímý postup do čtvrtfinále mohou pomýšlet další tři týmy - Olomouc, Liberec a Zlín.

Utkání Sparta - Mladá Boleslav
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Liberec – Plzeň 4:0

Bílí Tygři z Liberce nabírají ideální formu na play-off. Proti vedoucí Plzni si připsali už třetí výhru v řadě po výsledku 4:0 a mohou pomýšlet na přímý postup do čtvrtfinálových bojů. Brankář Roman Will kompletně vynuloval plzeňské střelce, první asistenci zaznamenal navrátilec do liberecké sestavy Filippi.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370619-liberec-zvitezil-potreti-v-rade-tentokrat-zdolal-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Litvínov – Vítkovice 2:1 PP

Litvínov hraje v posledních zápasech o vylepšení formy do nejtěžší fáze sezony a proti čtvrtým Vítkovicím obstál. Nerozhodný stav 1:1 poslal duel do prodloužení, ve kterém rozhodl Hübl. Po porážce 1:2 zůstávají Vítkovice na čtvrtém místě a o konečném pořadí rozhodne poslední kolo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370620-litvinov-pretlacil-vitkovice-v-prodlouzeni-o-vyhre-rozhodl-hubl)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Hradec Králové – Jihlava 2:4

O překvapení na účet favorita se v Hradci Králové postarala Jihlava. Na ledě druhého celku extraligové tabulky totiž v 51. kole extraligy vyhrála 4:2. Domácího gólmana Patrika Rybára vyhnali hosté z brankoviště už po první třetině, když hned dvakrát skóroval Petr Straka. O zbylé zásahy se podělili Stříteský a Hamill. Dvě trefy Lukáše Cingela Mountfieldu nepomohly. Pozice obou klubů nicméně zůstala neměnná.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370621-jihlava-vyucovala-v-hradci-necekane-vitezstvi-reziroval-stritesky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Jihlava

Olomouc – Brno 7:2

Do moravského derby vstoupila lépe domácí Olomouc a díky perfektní první třetině si Hanáci vytvořili proti Kometě rozhodující náskok 3:0, který přetavili v konečné vítězství 7:2. V dresu Kohoutů se činil zejména Knotek, autor dvou branek. Brňané si zkomplikovali naději na čtvrtou příčku Vítkovic a zůstávají pátí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370622-moravske-derby-ovladla-olomouc-kometa-si-po-vyprasku-zkomplikovala-nadeji-na-ctvrte-misto)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Brno

Sparta – Mladá Boleslav 6:2

Byl to zápas kdo s koho. Mladá Boleslav potřebovala pro uchování nadějí na play-off zvítězit na Spartě, ale to se Středočechům nepodařilo. Po Lencově vedoucím gólu nastal sparťanský obrat v zápase, který dokonal Řepík hattrickem v závěrečné části. O výsledku 6:2 rozhodla druhá třetina, kterou Sparta vyhrála 3:1. Pražané mají jisté předkolo, Boleslav bude hrát play-out.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370618-repik-poslal-spartu-do-play-off-diky-hattricku-boleslav-srazily-vlastni-chyby)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Mladá Boleslav

Třinec – Pardubice 2:6

Dynamo pokračuje v povedeném závěru základní části a nadále může pomýšlet na přímý postup do čtvrtfinále. Pardubice zvítězily na ledě Třince 6:2, když se hattrickem blýskl útočník Kaut, který přidal navrch i asistenci a celkově si tak připsal čtyři body. Východočeši nadále drží šestou příčku, Třinec zůstává třetí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370623-pardubicky-kaut-srazil-trinec-hattrickem-dynamo-nadale-drzi-pozici-pro-ctvrtfinale)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Zlín – Chomutov 5:2

Jestliže Sparta vyhraje, musí držet krok také Chomutov. Touto poučkou se však Piráti ve Zlíně neřídili a na výhru Pražanů nenavázali. Chomutovští hokejisté zaspali začátek zápasu, když v šesté minutě prohrávali už 0:2, a nakonec Zlínu podlehli 2:5. V play-off tak Piráti budou chybět na úkor Sparty.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/370624-chomutov-si-zavrel-dvere-do-predkola-play-off-porazkou-ve-zline)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články