Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plzeň se přiblížila zisku Prezidentského poháru, moravskoslezské derby ovládl Třinec

Ve šlágru 43. kola hokejové extraligy mezi Plzní a Hradcem Králové se z tříbodového zisku nakonec radovali Západočeši, kteří tak mají nakročeno k zisku Prezidentského poháru. V moravskoslezském derby vládl jednoznačně Třinec, který zdolal Vítkovice 4:1. Druhou výhru v řadě si připsala Jihlava díky vítězství nad Chomutovem. Hokejisté Litvínova neprolomili krizi ani proti Spartě a prohráli podesáté v řadě.

Hokejisté Plzně se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Vítkovice - Třinec 1:4

Ve 43. kole extraligy přišlo na řadu 106. moravskoslezské derby mezi Třincem a Vítkovicemi. Utkání patřilo hostujícím Ocelářům, kteří Ostravany přehráli 4:1. Hvězdou zápasu se před deseti tisíci diváky stal hráč ze čtvrté třinecké řady Ondřej Kovařčík, který vstřelil dva góly. Oceláři zvítězili potřetí v řadě a dostali se na třetí místo tabulky před Vítkovice, které naopak utrpěly třetí porážku po sobě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367971-moravskoslezske-derby-ovladl-trinec-soupere-z-vitkovic-smetl-4-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

Jihlava - Chomutov 3:2

Jihlava zdolala Chomutov 3:2 a poprvé v sezoně dvakrát za sebou naplno bodovala. O výhře Dukly rozhodl v 57. minutě Vlastimil Dostálek. Domácí jsou v tabulce i nadále předposlední, na dvanáctý Chomutov nyní ztrácí deset bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367983-jihlava-prehrala-chomutov-o-vitezstvi-dukly-rozhodl-dostalek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Chomutov

Plzeň - Hradec Králové 3:2

Očekávaný magnet mezi Plzní a Hradcem Králové vyzněl lépe pro vedoucí celek nejvyšší soutěže. Indiáni porazili druhý Mountfield 3:2 a šestou výhrou z posledních sedmi utkání se výrazně přiblížili zisku Prezidentského poháru. Aktuálně mají v čele náskok jedenácti bodů. Gólem a dvěma asistencemi zazářil lídr kanadského bodování Milan Gulaš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367982-gulas-exceloval-ve-slagru-s-hradcem-a-priblizil-plzen-k-prezidentskemu-poharu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Hradec Králové

Litvínov - Sparta 1:4

Desátou porážku za sebou si připsali hokejisté Litvínova. Na domácím ledě podlehli Spartě 1:4 a setrvali na posledním místě tabulky. Přerušit sérii neúspěchů nepomohly Vervě ani tři nové posily - obránce Jakub Čutta a útočníci Juraj Mikúš s Markem Růžičkou. Pražané uspěli v Litvínově poprvé od listopadu 2013 po osmi prohrách v řadě a poskočili na sedmé místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367981-sparta-zlomila-litvinovske-prokleti-mizerie-vervy-po-porazce-1-4-nekonci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Sparta

Liberec - Olomouc 3:0

Liberec zvítězil počtvrté za sebou, tentokrát zdolal soupeře z Olomouce. Tygři vstřelili všechny góly v přesilových hrách, tři asistence si připsal Martin Bakoš. Brankář Roman Will udržel čtvrtou nulu v sezoně. Liberec je i nadále jedenáctý, na desátou Mladou Boleslav ale ztrácí jen bod. Olomouc klesla v tabulce na 8. místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367987-tygri-z-liberce-si-pripsali-ctvrtou-vyhru-v-rade-prehrali-olomouc-3-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Olomouc

Pardubice - Mladá Boleslav 3:2

Pardubické Dynamo přehrálo Mladou Boleslav 3:2 a díky tříbodovému zisku se v tabulce posunulo na šestou pozici zajišťující přímý postup do čtvrtfinále play-off. Mladá Boleslav, která přišla o sérii čtyř vítězství v řadě, po většinu utkání dotahovala, dvakrát dokázala vyrovnat, ale na gól Jordanna Perreta ze 44. minuty už odpovědět nedovedla.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367990-pardubice-vyzraly-na-boleslav-a-v-tabulce-poskocily-na-sestou-pricku/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Brno - Zlín 3:1 

Po sérii tří proher se hokejisté mistrovského Brna dočkali zisku plného počtu bodů. Ve 43. kole extraligy zvítězili nad Zlínem 3:1. Výraznou měrou se pod úspěch podepsal brankář Marek Čiliak. Kometa se proto posunula na čtvrté místo tabulky. Naopak Zlín vyšel potřetí za sebou naprázdno a ve vzájemných duelech v základní části získal jen dva z dvanácti možných bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367984-kometa-zastavila-snuru-porazek-zlin-udolala-3-1/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články