Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sparta se při výročí trápila s Jihlavou. Vítkovice jsou už čtvrté, kolo patřilo brankářům

Duel Sparty s Jihlavou sice nabídl 11 branek, když Pražané zvítězili v divoké přestřelce 6:5 v prodloužení, jinak se v tomto kole ale činili hlavně brankáři. V zápase mezi Hradcem Králové a Brnem gól dokonce nepadl, Rybár s Čiliakem byli nepřekonatelní a rozhodnout musely až samostatné nájezdy. Další čisté konto si připsal vítkovický Bartošák, který vychytal Olomouc, a také mladoboleslavský Maxwell, na kterého si nepřišli chomutovští Piráti.

Sport
zdroj: ČT4

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Sparta - Jihlava 6:5 PP

Měly to být poklidné oslavy 114. výročí založení pražského klubu. Zvlášť, když Sparta vedla nad Jihlavou už 4:1. Jenže Dukla se poté zvedla a čtyřmi góly duel otočila. Poslední slovo ale měli Pražané - nejprve srovnal v 59. minutě Říčka a po 23 vteřinách prodloužení rozhodl o bodu navíc Jarůšek. Sparta si připsala po vítězství 6:5 PP druhou výhru v řadě, Jihlava zůstává poslední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365209-sparta-zvladla-golovou-prestrelku-s-jihlavou-v-prodlouzeni-rozhodl-jarusek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Jihlava

Zlín - Pardubice 5:2

Zlín dokázal zareagovat na nepovedený duel ve Vítkovicích a doma si proti Pardubicím připsal důležitou výhru 5:2. Berani vedli nad Dynamem v polovině utkání už 3:0 a i přes dvojité snížení Východočechů zásluhou Petra Sýkory se domácím podařilo duel dotáhnout do zdárného konce. Dvěma góly k tomu přispěl Okál.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365210-zlin-porazil-pardubice-5-2-dvakrat-se-prosadil-okal)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Liberec - Litvínov 4:3 PP

Litvínov v Liberci dvakrát vedl, ale Bílí Tygři duel otočili, a dokonce sahali po vítězství za tři body. Nakonec si litvínovský útočník Hübl vynutil prodloužení, v něm ale završil své galapředstavení Kvapil. Šikovný forvard Liberce přidal ke třem asistencím rozhodující gól a zakončil zápas se ziskem čtyř bodů. Liberec se po výhře 4:3 v prodloužení drží v desítce, Litvínov padl potřetí za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365211-bili-tygri-pretlacili-litvinov-az-v-prodlouzeni-kvapil-zazaril-ctyrmi-body-a-viteznym-golem)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Hradec Králové - Brno 1:0 SN

Souboj druhého se čtvrtým mezi Hradcem Králové a Brnem branky nenabídl. V 65 minutách kralovali oba brankáři, jak domácí Rybár, tak hostující Čiliak, a tak se muselo rozhodnout až v samostatných nájezdech. Mallet sice poslal Kometu do vedení, ale Východočeši stav otočili a po trefě Červeného ukončil zápas lotyšský útočník Džerinš. Hradec Králové se drží na druhém místě, Brno přišlo o čtvrtou příčku a je páté.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365208-defenzivni-bitvu-bez-branek-mezi-hradcem-a-brnem-ukoncil-v-najezdech-dzerins)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Brno

Plzeň - Třinec 4:3 PP

Jeden ze šlágrů kola mezi Plzní a Třincem se v základní hrací době nerozhodl, o to napínavější momenty přinesl v prodloužení, kam dospěl duel za stavu 3:3. Růžička mohl z trestného střílení uzavřít hattrick, ale Svobodu nepřekonal, a tak na druhé straně rozhodl pouhou sekundu před koncem Indrák. Plzeň si po výhře 4:3 v prodloužení udržela pětibodový náskok před Hradcem Králové, Třinec zůstává třetí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365212-trinecky-ruzicka-nepromenil-trestne-strileni-plzni-vystrelil-bod-navic-indrak)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Olomouc - Vítkovice 0:1

Další defenzivní souboj kola mezi Olomoucí a Vítkovicemi nabídl pouze jediný gól, který vsítil v oslabení Olesz a přisoudil Ostravanům těsné vítězství 1:0. Vítkovice zaznamenaly třetí výhru v řadě, díky této sérii se vyšvihly až na čtvrtou příčku před Kometu. Olomouc po delší době vypadla z elitní šestky a o skóre je sedmá za Spartou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365213-bartosak-predcil-konrada-tesnou-vitkovickou-vyhru-trefil-olesz)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Mladá Boleslav - Chomutov 5:0

Speciální formace Mladé Boleslavi byly klíčovým faktorem v zápase proti Chomutovu. Bruslaři vstřelili tři góly v přesilovce po trefách Holíka, Procházky a Orsavy, další přidal v oslabení Knotek a zaznamenal v utkání dva body. Pátou branku zařídil Pabiška a Mladá Boleslav tak přehrála Chomutov 5:0. Středočeši nepřipustili třetí porážku v řadě, naopak Piráti pokračují v nevýrazných výkonech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365214-mlada-boleslav-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Mladá Boleslav přehrála Chomutov 5:0, Maxwell vychytal nulu
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články