Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Kolo plné obratů: výhry zachraňovaly Litvínov, Chomutov i Mladá Boleslav

Litvínov - Hokejová extraliga nabídla ve 22. kole několik těsných soubojů, ve kterých se rozhodovalo o výsledku v posledních minutách. Zatímco Mladé Boleslavi vystřelil vítězství na ledě Pardubic útočník Žejdl pouhých šest sekund před koncem základní hrací doby, Litvínov a Chomutov potřebovaly k dokonání obratu více než 60 minut. Litvínovští slavili nad Karlovými Vary v prodloužení (2:1 pp), Chomutov zase přetlačil Olomouc až na nájezdy. Třinec nadělil Zlínu sedm branek (7:1), Liberec vyhrál podeváté v řadě a Vítkovice vzaly všechny body Plzni.

Třinec - Zlín 7:1

Hokejisté Třince na domácím ledě nezaváhali a po vysoké výhře 7:1 nad Zlínem si upevnili své vedení v extralize. Brněnská Kometa má však dva zápasy k dobru a může Oceláře přeskočit. Zápas rozhodla druhá třetina, ve které Slezané skórovali hned pětkrát, přičemž ani jeden gól neinkasovali. Pod dvě branky se podepsal útočník Adamský, tři asistence si připsal centr Polanský. Zlín zaznamenal čestný úspěch až ve třetí třetině a z gólu se radoval po takřka 173 minutách hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344051-trinec-ustedril-zlinu-nejtezsi-porazku-sezony-rozstrilel-ho-7-1/)

Litvínov - Karlovy Vary 2:1 pp

V rámci 22. kola extraligy se v podkrušnohorském derby střetly týmy z opačných pólů tabulky. Utkání v Litvínově měli hosté z Karlových Varů dobře rozehrané, když se Rachůnek trefil už po 29 sekundách hry. Těsný stav držel až do poslední minuty skvělý brankář Honzík, ale po jeho zaváhání za hostující brankou došlo na trestné střílení, při kterém se litvínovský Robin Hanzl nemýlil. V prodloužení rozhodl o vítězství Litvínova 2:1 obránce Kubát, který využil přesilovou hru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Karlovy Vary

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344045-litvinov-obratil-duel-s-karlovymi-vary-v-prodlouzeni-rozhodl-kubat/)

Chomutov - Olomouc 5:4 sn

Hokejisté Olomouce si připsali čtvrtou porážku za sebou, když nedokázali udržet nadějné vedení 4:2 a na ledě Chomutova nakonec padli 4:5 po samostatných nájezdech. Ty v páté sérii rozhodl přesnou trefou Michal Poletín, díky kterému tak Piráti doma potřetí za sebou uspěli v nastavení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Olomouc

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344061-olomouc-poctvrte-v-rade-padla-v-najezdech-podlehla-chomutovu-4-5/)

Plzeň - Vítkovice 3:5

Necelých pět let musely Vítkovice čekat na vítězství na západě Čech. Hosté ještě v průběhu třetí třetiny drželi vedení 3:1, jenže Indiáni v rozmezí tří minut skóre srovnali. Vítěznou trefou ale zajistil tři body Ostravanům Roman Szturc, na konečných 5:3 ještě zvyšoval David Květoň.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344054-vitkovice-v-plzni-zvitezily-temer-po-peti-letech-indiany-zdolaly-5-3/)

Liberec - Hradec Králové 2:1

Hokejisté Bílých Tygrů Liberec poráží jednoho soupeře za druhým, proti Hradci Králové si připsali už deváté vítězství v řadě. O dalších třech bodech rozhodli Špaček s Ordošem, snížení hostujícího Köhlera jen ukončilo dlouhou šňůru brankáře Willa bez obdrženého gólu, který tak napodobil kolegu Lašáka. Liberec zaostává za druhým Brnem už jen o dva body, Východočeši zůstali pátí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344056-liberec-zdolal-hradec-kralove-2-1-brankar-will-napodobil-lasaka/)

Pardubice - Mladá Boleslav 2:3

Ani dvougólový náskok domácích Pardubic nestačil Východočechům k bodovému zisku. Hokejisté Mladé Boleslavi ve třetí části předvedli dokonalý obrat a po třech vstřelených brankách bez soupeřovy odpovědi slaví vítězství 3:2. Utkání rozhodl pouhých šest sekund před koncem hostující Žejdl. Mladoboleslavští uzavírají první šestku, Pardubice nenavázaly na tři předchozí výhry a se čtyřbodovou ztrátou na Zlín zůstávají předposlední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344058-pardubice-prohospodarily-naskok-obrat-mlade-boleslavi-dokonal-zejdl/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články